anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 26, 2018

Painavaa asiaakin

Joopa joo.
Laskeskelin paljonko kuluu kaloreita painon ylläpitoon, ja mitä olisi mahdollista pudottaa jos ei söisi "mitään" eli, noin viisi päivää saisi olla syömättä että, putoisi pari kiloa. Yksi kilo on 7000 kaloria muuten.
Olen mä joskus laihduttanut ihan helvetisti ja pitänyt vihkoon kirjaa mun kiloista senttimetreistä, reiden ja vyötärön leveyksistä, ennen kuin joku Pitkäniemen erikoislääkäri väitti ettei (mun saavutukset) olleet ihan totta. (jos nyt unohtaa miten vitusti muutenkin vihasin sitä vitun tyyppiä oikeeesti ja mitä se halusi puhua ikävistä asioista ja veti niistä jotain ihan omaa merkityksiänsä)

Laihtuminen tapahtui mulla nuoruudessa pyräyksittäin, esim 5 kilon asteittain
Ja laihdutin mä 10kg ennen lukiota vissii, siihen 100 kiloon, ja sielläkin terveystiedon tunnilla yksi tyyppi katsoi mua silmiin kun se päätti esitelmänsä että "painon nousemisen estäminenkin on jo saavutus"
Olin ehkä 90 kg lukiossa, pelasin sählyä, siellä laihdutin johki 80 kilon tienoille, sit en käynyt vaa'alla ollenkaan vaihtarivuoden aikana, ja ennen 2009 kevään jaksoa suljetulla painoin siellä 66kg parhaimmillaan, kunnes sitten annoin itseni mennä päin helvettiä... Koita siinä sit 100 askeleen käytävällä kävellä kun et pääse ulos sieltä, jotain sängyllä nostaa jalkoja seinään ylös tai nukkua niinku ruoka-aikojen ohi ym

...no mutta sit bäkkii tänpäiväiseen 122 kilon paikkeille... kun puolet musta on rasvaa ja ruokaostoksiin on kuussa mennyt muutama sata euroa jo 3-5 vuotta...

Sit katselin Olet mitä syöt 2. jaksoa, ja arvuuttelin paljonko se mimmi voisi pudottaa 8 viikossa, ja olen sitä mieltä että mun arvio heitti kilolla ylöspäin... mutta jos rasvaa pystyy tiputtaa niin okei... Hain mä YouTubesta jotain istumis jumppia liikuntarajoitteisille, ja sit kuntonauha lävähti halki pitkin naamaa ja se sattui, mutta ei jäänyt jälkiä joten homma jatkui pari minuuttia lisää...
Äsken tein kaurapuuroa ja siihen monta ruokalusikallista omenahilloa, kyllä joten ei mitään hätää sillain, että olisi jotenkin nälkä. Olen vapottanut tupakoinnin sijaan, eikä mulla ole kuin muutama euro, rahaa tilillä ja saan sitä viikon päästä, joten kai tässä jotain vessapaperia olisi kohta pakko ostaa.
Tai siis lähteä ulos kämpästä myös tänään vaikka toi räntäsade ei kyl yhtään houkuta. Ja lakanat täytyisi vaihtaa sängystä, mutta en erityisemmin stressaa asiaa.

Menkat on jotenkin ihan sekaisin. Kestää ehkä vajaan päivän ja sitten viikon päästä alkaa uudestaan. Vaiks, tuntuu että onkin vähän joka päivä, jotain menkkaoiretta, mut nii.
Kelloon tuijottelematta tulee parhaimmat tulokset vaa'alla vai miten se meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti