anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 21, 2018

Oravia = onko niitä?

Googletin loppuviimein "kitujainen tilastoja" ja löysin ton meemin eiku.... biologista imitointia. JEsP.

Eka törmäsin instagramissa tuohon oravaan ja sit mietin että enkös mä tiennyt tän jo aikoja sit...

No joo. Hainkohan mä nyt jo kaikki pyykit alhaalta? En kai... joku pienen pieni sukka löytyi pyykeistäni myös, täytynee palautella se. Ja tietty yksi kappale omia sukkia "jäänyt yli" pesusta...

Sukkana sisään vaan hei, niin sulavasti te kävijät, vau. Suurin osa kävijöistäni tulee tän mukaan joko blogit.fi sivuilta tai suoraan kirjoittamalla osoitekenttään mun blogin nimen... Olenko niin monen ulkomuistissa, että mun blogin nimi tulee kuin vettä vaan, ja täytyy aina lukea mun edesottamuksia.. olisikin jotain luettavaa, täh.

Mutta ei sen enempää mun lihasmuisti asiaa. Eiku


haha.. kuha on varaani nauraa ittellensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti