anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 14, 2018

no ne pasmat just

Jotain yhteistä mulla ja yhdellä pultsari kaverilla. Paitsi takin väri. Punainen taitaa olla muodissa?

->Sitä "häiritään" kauppajonossa eli käskettiin menemään 1,2m päähän seuraavasta asiakkaasta, vaikka se oli jo metrin päässä, ja muutenkin tiedän että tää kaveri, osaa pitää sen suomalaisen etäisyyden..
 ...ja mä sohellan muuten vain! Hukkasin askin tupakkia kun menin kauppaan jossa harvemmin käyn. Meni sekaisin keskittyminen, kiltisti odotin kotiin missä oli vielä pari tupakkaa jäljellä,
en miettinyt asiaa enempää. Keskityin kuuntelee airpodseista musaa?
En tiedä mihin laitoin tai otinko sitä edes mukaan. Soittelin sinne kauppaan, ei auttanut vaikka tiesin kassanumeron, oli jo kuulemma lähtenyt.
Toi pultsari taas laittoi fb sivulle viestiä Lidlin kauppatädin käytöksestä, kun sunnuntaisin sieltä ei vastattu? Kumpi hoiti asian paremmin, mies vai nainen? Sama lopputulos melkein sama tilanne--
Kerroin samalla suuria totuuksia sukupuolien välisistä eroista kun nähtiin

Miesten suurin pelko: tulla naurunalaiseksi
Naisten suurin pelko: tulla miehen tappamaksi

Tai näin ainakin, oli tilastot tuossa Dietland sarjassa mitä oon vilkuillut. Sarja jäi lyhyeen harmikseni, sitä taisi olla vaan se yksi tuotantokausi mutta mua ei kiinnosta se toissijainen seikka eli että päähenkilö on "lihava", vaan toi juoni? Kuka tahansa saa olla vihainen mun mielestä. Kuka tahansa ansaitsee elämälleen tehtävän, projektin, juonen, kostoa, jotain mikä vie tätä eteenpäin ja nostaa tavanomaisuuden kurajorpakosta... oli se sitten aate, uskonto, tai rikollisuus nih..

Pitäisi käydä uudestaan läpi mun lukion psykologian muistiinpanoja kun en muista sitä yhtä asiaa, mitä yritin sanoa? SKEEMAT. Joo. Ne elämää ylläpitävät pyörät joiden pyörimisen loppuessa voi kysyä että kuoliko sun hamsteri... :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti