anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

7.10.18

Missä säilyttäisin tätä tulevaisuuden minääni varten ah hah

Järjestellyt, siivonnut, heittänyt roskia pois. Kuunnellut äänikirjoja.
Kävin kaupassa en tiedä miksi lähdin, mutta muistin että pokemon go:ssa piti 7 päivää peräkkäin pyöräyttää pokestoppia, joten olisin joutunut aloittaa alusta -jos olisi tänään unohtanut käydä jossain.
Ostin roosanauha roskapusseja. Halvemmaksi tulee kuin joka kerta ostaa muovikassi. Voisi vähän miettiä ostoksia etukäteen ja mennä kauppakassin kera ajatuksella.
Mun ostoslistalla olisi vaikka mitä, mutta jos käyttäisi ensin sen mitä on. Yli neljä euroa maksaa hilseshampoo tuolla, jaiks.
Ostin taas colaa, mutta myös riisi& maissikakkuja ja valmiiksi savustettuja ja viipaloituja lohisiibaleita. Hyvän näköinen välipala kun laittaa lohta tollaisen pyöreän kakun päälle? nomnom.
Täällä on hieman siistimpää ja pesin pyykitkin :) Kannatti käyttää rahaa ostaa äänikirjoja? Decluttering At the Speed of Life, Dana K. White käsittelee tekosyitä joita meillä hamstraajilla saattaa olla? esim. tulevaisuuden mahdolliseen käyttöön jonkin hankkiminen sen sijaan että tulevaisuuden varmaan käyttöön hankkii sen mitä tarttee, ja että hankkiutuu eroon tavarasta jonka on päästänyt elämäänsä, ensin näkyvillä olevat asiat ja sitten muut astiat... tai siis kun koti on enimmäkseen säilytystilaa eli ASTIA. Ja ehkä asumiseen tarkoitettu :D Järjestely on turhaa toimintaa jos ei heitä pois mitään.. tai jos hankkii säilytys "systeemeitä" jotka vie lisää tilaa... Kun oikeasti pitäisi saada mahtuun pienempään tilaan ja miettiä mitä tarttee oikeastaan, ei turhaa säilyttämistä koska sekin maksaa? jne Tämä ei ole varsinaisesti minimalistinen kirja, tai kerro siivoamisesta. Luin kyllä sellaistakin kirjaa, jossa joku oli elänyt pitkin Eurooppaa ilmaiseksi.
Voihan tavara. "Lisääkö tämä elämääni iloa?" on konmari kysymys, tässä on lähinnä että "Missä säilyttäisin tätä, eli mistä löydän sen -kun tarvitsen sitä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti