anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 21, 2018

Mikäs hauskan tappaisi ellei porukka ite

Lokakuun pokemon go yhteisöpäivä oli tänään joten kävin Herwoodin keskustassa keräilemässä poksuja. Lidlistä toin maidon, margariinia, ja halloween donitsin lisäksi colaa ja energiajuoman. En sillee keksinyt halvalla evästä kouluun, kun on se tietty lakko.
Kuuntelin äänikirjoja, radiota, latasin uusia appeja kuten Slowlyn jossa voi kirjoittaa kirjeitä ja niiden saapuminen kestää "reaaliaikaisen" kauan. En silti usko että Amerikkoihinkin kestäisi vain päivän saapua posti. Saa nähdä millaisia kirjeitä saa. Yksi edellinen jossa lähetettiin pulloja mereen, oli melko täynnä miehiä jotka etsi jotain sekstailuseuraa, yleensä jostain arabeista tms joten jos tämä olisi järkevämpi?
Nukuin tosi hyvin (=kauan) viime yönkin. Varmaan helpolla 12 tuntia. Ei pitäis olla pitkiin aikoihin univelkoja toisaalta. Sillä mä vähemmälle kai jättänyt kirjoittelunkin.
Löysin mun huawei p20 lite puhelimen sängyn alta ja airpodsit pöydältä, vaikka ajattelin jo hukanneeni nekin. Sitä sit pelkää ottavansa mitään mukaan, jos on sellainen tunne että hukkaa kaiken?
Ai niin mun pitää 5min päästä olla alhaalla pesemässä pyykkejä. Hupssis *lähtee--->*

Joku oli jättänyt pyykkinsä yliajalle pesee (6min) eikä kehdannut edes tulla hakemaan niitä (odotin 10min eli yht vajaa 20 min) joten kaivoin ne sieltä koneesta ja laitoin omat tilalle. Ihan selkeästi jotain muslimikaapuja. Mulla oli Prisman iso muovikassillinen ja vajaa pyykkikorillinen vaatetta, ja siellä on mun tärkeimmät vaatteet joten jos tekisi niille jotain niin menisin varmaan joka paikkaan alasti kohta. Sellaista pelkoa tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti