anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

12.10.18

merkkiä toisen perään kunnes ne sulautuu merkityksetttömäksi

Arvoisa blogi, en saa nukuttua ja kello vasta yli kymmenen perjantai-iltana. Varmaan muitakin on hereillä. Aivot hädin tuskin rekisteröi kaikkea mitä ehtii ajatella. Siis onko lähimuisti näin huono vai mitä mietin. Onko mulla nopea vai hidas ajatuksenjuoksu oikeasti. Sammuuko aivot kohta vai onko mulla ollut itsekkään yksinäinen päivä vai sainko mitään aikaan vai mitä mitä?? Tai siis, onko tästä "rakkkaus on murhaa" soittolistan kuuntelusta mitään hyötyä tähän tilanteeseen. Eiku, miksi mun ajatukset kieppuu kuin hurrikaani. Vai onko ne aina olleet näin nopeita. Miksi mä nauran itsekseni ja hetken taas on parempi olo, kunnes hievahtaa hieman.

Tein kattilallisen vetelää makaronia tänään ja sit keitin perunaa... seuraavaksi kauppalistalla majoneesia lisää. Jos kauppaan ei menisi jo muutenkin kaikki rahnat.

Leikin jonkin aikaa vaatemallia instagramissa. Provosoiduin johonkin missä kyseltiin malleja rahaa vastaan, mutta ei sillä ole merkitystä olisko ollut jokin huijaus, kun ei minusta ole malliksi ja syyt on toki itsestäänselvät. Mutta, otin kuvia itsestäni. Niissä vaatteissa mitkä mulla oli, bikineissä, alusvaatteissakin lähes. Poseerasin jotain. Katselin eri kuvakulmista itseäni... ei ollut kameraa, oli vain se tilanne, niitä propseja, ajatukset niihin kuvateksteihin. Poistelin kaikkea jälkikäteen, jätin yhden kollaasin. Pidin itselleni muotinäytöksen.

Huvikseen. Ajatukset joita tuo herätti? Lähinnä harmaata. Ei mustaa tai valkoista. Mulla on kroppa kuten muillakin ja that's it. Boooring..! Niin nähtyä. Emt, joitakin muutoksia toki... perse ei roikkunut kaikissa kuvissa ja sellulliitti kakkosperse myöskin pienentynyt ehkä. Voisi melkein kuvitella että jos läski laihtuu niin, en enää tulisi, niin ylitsevuotavasti viemään lisää tilaa.

don't play with fire.
don't play with crazy people.
don't tickle a sleeping dragon.

consent is important but do you see how they break you?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti