anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, lokakuuta 25, 2018

Kukoistan naamasta kun pääsin kotiin

Aika jännä sähkökatkos, tai ainakin teoriat villejä miks ne meni, kun vaan yksi rakennus kärsi pimeydestä. Oli kyl kuultavissa jotain räjähdyksiä jostain. Mulla pamahti myös se leikkuri jolla tein jotain ja sit säikähdin niin että menkat valahti.
Eihän se ole tärkein, että housut pysyy kuivana, vaan se että johtaa muut rohkeasti ulos eiku...

Mitä mä rohkeudesta.

Kuuntelen Oopperan kummituksen soundtrackia ja leijun jossain omissa maailmoissa. Tänään en kyl oppinut juuri mitään. Teoriaa ja matikkaa jotka tehnyt jo viime vuonna. Muistui mieleen mustesuihkutulostimista miten hyvälaatuisia ne on. Kun 20 vuotta sitten tulostin jotain, niin ne on edelleen kuin olisi eilen tai pari tuntia sitten tulostanut ne. Mutta ehkä hyvä laatu ja kestävyys ei oo sama asia
Mietin mitä tekisi huomenna, onko koulu vielä silloin pystyssä?

voisiseota.com

Siis miksei kaikki ihmiset ole saaneet nähdä Her Majesty's Theatre'ssa eturivissä tätä Phantom of the Opera esitystä. Miten mä nyt viime aikoina löysin tän taas? Mä lauloin joskus lukion käytävillä vähän jotain näitä biisejä, ja kaverin luona katottiin ja mä lauloin vähän jotain, mutta mun tädit ja serkut kyl osaa paremmin kuin minä näitä esittää näistä versionsa mitä kuuntelin niitä kauan sitten autossa.

Ehkä toi kummitus edustaa ihmismielen jotain alitajuntaa. Ja mikäpä ei olisi hallittua, hyveellistä tai viatonta.

nnnggh. Säteilee jotain kipua reiteen täytyy ottaa joku panadöyl..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti