anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, lokakuuta 18, 2018

Kiinalainen sananlasku tulee mieleen mutta ehkä joku väittelisi senkin kumoon

Kesäviiniä ja postien selvittelyä kun ehdin olla päivän pois kotoa. Pitäisi kai mittailla toi vuodesohva ja tota, sain jokusen euron hiluja. Exä kävi läppärin kanssa ja laitoin sille selaimeensa kirjanmerkit kovalevyn vaihdon jälkeen.
On karviaishilloa, omenahilloa mutta myös granaattiomena hilloa sen kurpitsahillon lisäksi. Hieman eksoottista. Melkein tekisin lättyjä sikäli että tykkäisin lätyistä tai viitsisin hakea maitoa kaupasta. Taidan vetää suoraan purkista noi hissukseen kuin kunnon mesikämmen. Ilman niitä talviunia.
Peruutin kuukaudenkirjan, ja olen saanut slameja sekä kirkollisvaaleihin näkevät unta että äänestäisin... Liiton lehtinen on myös tullut mikä jännittää koska ich bin des noie eli new kid on the block ja noin, en vaan ole ennen kuulunut alani liittoihin? Mun hieno lohikärmes vihko kullatuilla sivunreunoilla ja hopea-lila-vihreä jutskilla tuli myös, vähän ehkä unelma. Ehkä alan väsää siihen jotain loitsuja, kääk hui. esim "näin pidät negatiiviset ihmiset loitolla" tai notes to self: tue muita heidän vaikeissa päätöksissään tai jotenkin että pitäisi ilmaista positiivisia tunteita paremmin ja näyttää muille välittävänsä, silloin kun heillä on vaikea jaksaa? no, ei Jeesuskaan pitänyt risteistä. Ei se huvikseen roikkunu siellä..
Joko kirjoitin kääk? *toinen huikka pikkupullosta paikallaan*
Voisi varata ne leffaliput huomiseksi. Tässä jo muutenkin aikaansaanut kotihomma sälää sun muuta keksinyt laittaa hillot jääkaappiin ja purkaa juttua ovesta sisään ja ovesta ulos ja ja ...miks muistettavaa on niiiiin paljon??!!!

Yksi aamu huvituin kun hitrecord.org olin pyytänyt ihmisiä äänittää mitä heille tulee mieleen kitujainen sanasta ja joku mies oli sitä mieltä että se on vanha kiinalainen menetelmä jolla oranssikaapuiset munkit kirnusi voita.... hah? höh. Hassuva. Simpsoneidenkin teksityksissä mainittiin voinkirnuaminen. Ei sillä että katsoisin Simpsoneja, ne on vain nähty kaikki jaksot?

Mitähän halloweenijakson arvoista spessua olisi sit tänään tapahtunut eiku
Varmaan kohtapuolii suihkuun ja muuta tylsää ihkua jos nyt ei jäänyt epä ja selväksi mitään kun näillä näppäimin koskettelen kaikkea ja samanaikaisesti voi olla niin montaa tapahtumaakin. Jopa.

whatever will be, will be

Muoks. *alkaa latelemaan facebook jakoon vanhoja osoitteitaan*

...*joku soittaa*

*vastaan epämääräisesti "no?!"* ...vanhemman naisen ääni kysyy kenelle tämä tuli. Jatkan: "Sori mä luulin että mun exä soittaa." *sovimme hieman eri aaltopituuksilta, että hänelle tuli väärä numero näppäiltyä*

Niin, ehkä mun väärä numero on ollut jo riparilta asti väärä

 eiku. Ei se edes myynyt mitään. huojennus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti