anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, lokakuuta 31, 2018

Kajsulilla on asiaa

Kultsi oon kotona. Jotenkin raskas päivä vaikka enimmäkseen tulostamista.  Viime yönä mennyt yhden aikaan nukkumaan ja heräsin seitsemältä ja pitäisi vielä valvoa puolille öin. Parin tunnin päästä tullaan hakee mun leffakokoelmaa. 

Sunnuntaina voisi mennä naapurin luo kattoo yhden minun 3D leffan päivällä sen luo, kun se on jokin merielämästä kertova akvaario dokumentti tms. Liekö yhtä hyvä kuin ne videot joissa voi leikisti tuijotella kun takassa palaa tuli tunnelmaa luomaan tavallaan.

Näin 39v naapuria eilen illalla vaiks ei taaskaan oltu silleen. Kuunneltiin metallia, katottiin kauhuleffaa ja stand uppia jota vihaan tms. Se säikytti mut ja mun fight or flight reaktio oli puolustautua. Muuteskin tutkiskeltiin sen käsistä arpia, halit ja pusut lähtiessä, ym halipumpulia jutskaa, mutta se on helppo puhua kun sylki tuo suuhun vaikka mitä. Seuraksi oli hänestä.

Tulin kotiin ja aloin tosiaan kuuntelemaan Seetheriä YouTubesta.
Koulussa tein kortin, jossa on joulupukki+muori nauramassa puhekuplilla "Luuletko saavas lahjoja? :D Sori oot paskalistallamme. T. Joulumuori (joulu -sanan päällä on lumihiutale sekä nimeni)" Ja sisusta on joulunpunainen ja teksti "Hupaisaa joulunodotusta ja menestystä vuodelle 2019!"

Tein aika pitkälle kovakantista kirjaa. Siitä tulee kahden vuoden kiitollisuuskalenteri. Joka sivulla on viikonpäiville tilansa kirjoittaa viisi asiaa joista on kiitollinen tai ollut iloinen sinä päivänä. Mulla on jo kuvakirja vaihtarikuvista ja ne on tallessa muutenkin. En tarvitse oikeastaan mitään päivyriä tai muuta kirjoja mitä ei mulla jo olisi. Mutta täytyi kyllä kaivaa syvältä toikin idea. Ehkä se väsyttää eniten?

Olisi pyykättävää ja pitäisi laittaa vuodesohva valmiiksi ynnä muuta pientä. Olin aamusta koululla ajoissa kun palautin kirjastoon kirjaan. Söin sen epäonnistuneen kakkuni, ei ollut ihan kypsynyt ja mulla on vielä yksi ed juoma. Varmaan teen jossain välissä nuudelia.

Toisaalta voisi vähän päikkäreitä jos ehtisi vielä hetkeksi ummistaa simmut zzz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti