anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.10.18

Jos tunnelin päässä olisi valoa en varmaan kirjoittaisikaan näin suoraan

Passivoituisin, mutta miten mä sit eläisin? Tarvisi pestä pyykkiä ensinnäkin, että on vaatetta ensi viikolle. Pystyä tekee yksi näyttö keskiviikkona... tiistai iltana on lautapelailua... maanantaina mennä taas psykoterapiaan... Siinä on jo alkuviikko täynnä toimintoja ja sit loppuviikosta tehdä loppuun nettisivuja ennen syyslomaa? Jossain välissä tehdä kotitehtävät loppuun, mulla on vielä parit eri painomenetelmä jutskat hukassa. Ne kysymykset on niin erikoistuneita... Pakolliset kai siittä.
Kävin eilen illalla antaa takas kahdenkympin lainan, ja lainasin siltä meisseliä, mutta harmittaa kun en osaa vietellä sitä naapurinmiestä, ja vaan jutellaan koko ajan, jotain vaiks mä haluan sänkypuuhia ja jotain intohimoa mutta en mä voi haluta jos toinenkaan ei halua tai... miten sen ottaa. Menee seksuaalisen häirinnän puolelle. Osaa kuulemma huolehtia itsestään eli haluistaan näköjään. Varsin harvinaista että joku pitää jumazkuukkelinsa housuissaan, joutusin tyytyy kun se lähti mun luota, niin pornhubiin. Yleensä menee ~2min kun saan orkun, nyt jopa tuijottelin sitä pornoa ja mietin miten mä saan munaa!
Vaiks, mä kattelin näin sinkkuna kyl alastonsuomen tarjontaa ja ne kaikki kuukkelit oli melko kauniita mitä osui silmään. Äh. Tai siis eiks mulla saa olla mitään haluja. No ei kai. Roope Ankan Kainovienot sentään. En mä ees oo tahalteen ruma tai läski, joten kai mulla nyt joku oikeus on elää, hä.
Partsilta näkyi kun jotkut poltti autonkumia ja se haju tuli myös parkkipaikalta asti illasta eilen. Jos vähän liioittelen, niin kuvottava haju palanut autonrengas.
Vaikka mies ostaisi kondomin päivässä, se tulisi silti monta tonnia halvemmaksi kuin mitä nainen joutuu laittaa ehkäisyyn elämänsä aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti