anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 28, 2018

Elämä on tehty dopamiinista ja serotoniinista ja vähän adrenaliinistakin

Aikaa on mennyt sitten tosi tärkeisiin asioihin tänään :/ Tein kanajauhelihamakaronisörsselin, kävin kaupassa pääosissa pullo cokista, herneitä ja tonnikalaa ja se kana. Olen tumblrissa ollut eilisiltana muutaman tunnin. Kuitenkaan ruutuaikaa ei ole ollut yli 2,5 tuntia päivässä vaikka olenkin aikuinen ja saan tuijottaa esim facebookia niin paljon kuin huvittaa? Kaivelin laatikoita eteisestä, ilmoitin myyntiin jotain noita elokuvia, katsoinkin yhden elokuvan. Pelannut välillä reaaliaikaisia (AR) pelejä kuten pokemon go ja ghostbusters, ja välillä pelejä joissa yhdistellään samoja. Päivitin mun iPhone kasin. Olen vapottanut vähän väliä. Vein roskat katokseen. Ilmoittauduin jollekin bloggausseminaarille :D = muutama video miten blogista puristetaan sentit irti? Toisaalta jos joku klikkaisi noita mainoksia se olisi melkein 0,14 snt joka klikistä mulle. Varmaan viikko sitten joku oli klikannutkin ei siinä, hieman hidasta toi tulojenkeruu=olematonta. Lukija lähti joskus syyskuussa, ja tuskin näitä kukaan jakaa ja joudun vain piilottelee suosituimpia kirjoituksiani. Google plussakin kuulemma lopetetaan taas. Ainahan siitä on huhua jossain, ettei ihmiset unohda millainen epäonnistuminen tai no siis kröh, on googlella ilmeisesti jokin avustaja tulossa joka pystyy tekemään oikeita varauksia ravintoloihin tai salonkeihin mitä nyt katselin youtubesta jotain miten ne kehittää sitä tajuamaan nyansseja ihmisten puheesta tms "kun asiat eivät suju kuin oletetusti" mikä on ihmiselle toki ihan normielämistä, kun taas robotille tms on opetettava ettii tiedonhakukannastaan että miten asia varmistuu tms
Ai niin ja eilen illalla katselin faebookista videoita varmaan johonkin 1 yöllä. Nukuin kolme tuntia. Sitten herättyäni jouduinkin jo siirtää kelloja taaksepäin ja menin uudestaan nukkumaan kahdeksan maissa tjtn Heräsin 11 maissa ja lähdin sinne kauppaan jonne on varmaan 100-200 metriä matkaa.
Siis ei mulla rahaa oisi ollutkaan, mutta pyysin sukulaiselta taas. Nyt oisi vessapaperia sentään ja ja... no, yritän olla ajattelematta nälkäkuolemaa. Tai sitä ettei voi juhlia pyhäinpäivää mitenkään, mutta voisihan sitä kynttilöitä.
Niin, mulla meni ihan liikaa rahaa Sokokselle viime maanantaina. Ostin meikkivoiteen, joka on mulle liian vaaleaa :( Viime kerralla ne möi mulle 3.5 ja nyt ne möi 2.0 "tummuus asteisen" Ja ei toi meikki edes ole mitään jokapäiväistä peitevoidetta, vaan sen on tarkoitus kestää kaikki skandaalit ym yön yli reissut. Sit mä ostin pokemon adventtikalenterin. Saa kerrankin jonkun josta tykkää itse, vaikka olenkin yleensä saanut sellaisen "perinteisesti" sukulaisilta. Mä kävin sillon pubiaamiaisella ja käytettyjen koulukirjojen myymälässä hankkii sen mun koulukirjan, jota oon pitänyt reilusti yli vuoden jo itsellä. Itselle.
En taida lähettää tänä vuonna joulukortteja. Ei mua muista kukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti