anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, syyskuuta 12, 2018

Vaikeuksien kautta voittoon

Aamu meni vähän vituiksi ja olin hieman suuntaa vailla. (katsoin huomisen lukkaria)
Olin koiravahtina kotona ja tinkeröin telkkarin kanssa eikä se mennyt toimenpiteistä huolimatta nettiin (päivitys, tehdasasetukset, Sony tukeen soitto)
Sit olin seitsemään saakka koululla pelaamassa lautapeliä ja valikoitui tuo Catan siihen vaikka vein kyllä Tyttöjen Kesken pelinkin sinne mutta tulipahan voitettua.
Siinä kerättiin materiaaleja, kivoista kivistä lampaisiin, kasvatettiin hallinnollista aluettansa ja tehtiin kehityksiä niillä riippuen minkä numeron pelilaudalla sai viereen niitä kyliä ja teitä. Mä voitin kahdella kaupungilla, kolmella kylällä ja kolmella voittopisteellä. Nii ja vaikka tuli seiskoja ja rosvoa liikuteltiin ja monet kerrat luopui puolesta korteistaan.
En kerännyt pelkkiä ritareita kuin eräät enkä sit lähtenyt vaikka keräilee pelkkää savea itelleni vaikka kolme savilaitosta oli mun edessä koko ajan nii enkä lähtenyt laajentaa teitä tai koittanut päästä satamaan enkä suututtanut ketään ettei ne halua vaihtaa mulle kortteja (kai)

Yksi koulukaveri kävi päivällä viemässä koiraa mun vara-avaimilla <3
Huomisesta en tiedä miten se sit kun on melko pitkä päivä jälleen... ehkä jos saan sen kumisen sylinterin siihen 5min huomenaamulla paikalleen niin voisi ottaa pari tuntia vapaata eiku
Ehkä menen lounastauolla kotiin ja sit myöhästyn sieltä valinnaiselta...
mutta olisi melko tärkeää että koira ei paskanna varpusparvia sisällekään.

Tarvisi ehkä hakee vielä piimä koiralle iltapalaksi jos jaksan ehdin
Viime yönä heräsin keskiyöllä ja viideltä viemään koiraa tonne rankkasateeseen

NIINKU että kyllä osaan pitää huolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti