anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.9.18

tujua tunnelmointia

Tilasin uuden sähköhammasharjan mun kuluttajapaneeli pisteillä. Ei vanhassa mitään vikaa, se vaan on saatu sukulaiselta joka kuoli jo kolme vuotta sitten. Ehkä annan sen vanhan pois.
Kiukuttelin koiralle lenkillä mutta naama hikoili ja se pysähteli viiden metrin välein ja haisteluun ja sen raahaamiseen perässä olisi mennyt ikuisuus ja mulla oli kiire tekee makaronisörsseliä ruoaks. Piti aloittaa postaus sillä että se saa yhdeksän jälkeläistä mutta vituttaa vaan noi pentutehtailijat... ei yhtään onnitella tee mieli ketään. Yli tonni rekisteröidystä pennusta niin rokotusten ym kulujen jälkeen varmaan aika tuottoisa bisnes. Enkä mä saa mitään vaikka elukka on mun idea hankkia se ja nytkin olen sitä hoitanut. Varmaan tehneet edes astutus sopparia vaan "kaverimeiningillä" ja mä huusin sen entisen kaverin pihalle täältä kun ne tuli tonkii mun postia että exän nimi olisi ollut laskuissa -mikä oli vahinko kyl Satolta lähettää sellaisia, väittää siinä että se on joku "todiste" että sillä on mitään oikeutta asua täällä jne Kerroin sit vähän mitä se raiskaaja teki jo silloin kun asuin Ruotulassa ja lisään vielä että kutsui mua sängyssä huoraksi usein vaikkei itse sillä ei pysynyt pystyssä erektioo..
Siltä hirsi pois silmästä joka vanhoja muistelee :)
Näin aamulla unta kun olin vienyt koiraa ja menin uudestaan nukkuu<3 Oltiin jossain tennishallin oloisessa koulussa ja siellä oli opettajiikin. Eikä edes yhtään painajainen. Enempää en muista, ei kai siinä erikoista ollut mitään, opiskelua maksimissaan... Viimeinen asia minkä muistan oli kun jotain meni seinästä läpi.
Jeps koulu oli 6-tuntinen tänään, huomenna on taas 8-16:00 päivä. Tein lomaketta kaikilla herkuilla ja sit jotain muutakin etusivua koitin tehdä palauttaa samalla. Mietin vaan, että jos tekisi sellaisen lomakkeiden lomakkeen, niin mihin ne vastaukset tallentuisi? Ketä kiinnostaa sun lempiväri, kotisivut ynnä muut puhelinnumerot ja sähköpostit tai hiustenväri, tai että oliko kiva päivä tänään, vai montako astetta oli ulkolämpötila, häh? Luulisi että ei saa kerätä tollasia tietoja kun on se gdpr
Mutta joo, en nyt jaksa miettii mun omia kotareita kun meen sinne ja sit siellä lukee että serveriltä ei löydy niitä sivuja ja maksaakin pitäisi kai. Tai siis niinku poistinko sieltä jotain tärkeetä kun yritin datailla jotakin ? perkuleen hostauspalvelut kun ei vaan osaa tsekata itteään ees webbihotelliin..
krööhmn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti