anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

30.9.18

Synttäripostausten väsynyt äiti

Ei ole krapulaa, ja muutenkin 'ihan hyvä olo' vaikka onkin nyt kolmissakymmenissä, näin aamusta. Booli meni melkein kaikki, sipsejä piti hakea lisää, kakkua jäi pieni slice mulle aamupalaksi, ja oli oli yksi hauska peli mitä pelata ja ei varmaan ollut kovin tylsää kellään? Vähän oli krapulaista ja väsynyttä tai kipeää porukkaa ehkä. Pääasia että tulivat omana itsenään ne ketkä tulivat. Toivottavasti naapurit ei häiriintynyt mutta en viitsinyt käskeä olla ketään hiljempaa.
Yöllä alkoi vähän oksettaa ja alaselkä oli kipeä mutta joo.. se meni ohi.
Sain toki lahjoja, pari kynttilää, naistenkirjallisuutta edustavan pokkarin, suklaalevyn, pinkkejä ruusuja ja leffalippuja, lisää kirjoja, korvikset ja palan itsetehtyä pitsaakin, kun eivät tienneet mitä tuoda. Sai toki tuoda myös itsensä.
Musa soi varmaan 8+ tuntia ainakin spotifysta bluetooth kaiuttimista. Voitin yhden kädenväännön, Tyttöjen kesken pelissä kieltäydyin yhdestä tehtävästä (soita luokan kivoimmalle pojalle ja laula hänelle laulu) ja sain punaisesta meikkikynästä finnin naamaan, mutta yhdellä oli niitä kaksikin toisaalta se kyllä laittoi jääpalan puseron sisään ja antoi sulaa, ja voittaja jopa haukkui pöydän alta kuin koira kaikille pelaajille ja tanssi luudan kanssa ja mitä kaikkea...
Illalla oli vielä telkkari auki ja näin pari jaksoa Supernaturalin ensiesitystä Suomessa. Siis se sarja.
Sitten meninkin jo nukkuu varmaan
Tuli tilattua airpodsit telialta kun sain -15 alennuksen synttäritarjouksen lisätarvikkeista. Oikeastaan mitään synttärispämmia tullut tosi vähän tarjouksia s.postiin.
Tarjosin grahampiirakat nälkäisille miehille ja tytöt kyllä varmaan söi liikaa makeaa ja itsekin ehkä lihonut puoli kiloa mutta kyllä se tästä taas, kun paastoaa välillä tai rajoittaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti