anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, syyskuuta 05, 2018

someday I will laugh again

Söin. Ja söin vähän lisää. Croissantteja kolme, sushia 6 lajitelma, ja mutakakun kokonaan. Varmaan mentävä huomenna ruokanysselle tai jotain? Se olisi siinä aamupäivästä, tai sitten menen normaalisti kouluun en osaa sanoa... Riippuu ja roikkuu. Toi vie kuitenkin kaiken margariineista alkaen joten mulle jää kaappiin muuta kun kastikkeita.

Niin toi yksi on muuttopuuhissa vihdoinkin. Sillä on kai parikin kuormallista sitä tavaraa yhteensä. Nyt vaan tarkkana kuin porkkana, että omat tavarat saa järjestykseen täällä. Noita pahvilaatikoita tyhjentää roskiin mitä ei tarvitse. Miettii montako neliötä oikeasti tarvitsee ja miten tehokkaasti käyttää tilaa. Aluksi kun mulla ei ollut "mitään" paitsi sänky ja mitä sain lahjoituksena tuoleja tai maton, ja tilasin netistä mikron ja imurin, niin se 39 neliötä vai mikä se oli eka kämppä, oli luksusta ihan.

Sit kun tuli noita hamstraamiani tavaroita nuoruuden ajoilta, niin taisi mennä käsistä vähän nämä laatikot, ja kun kirjojakin on paljon kasaantunut. /Huomenna täytyykin uusia se yksi koulukirja laina.

Koira piereskelee ihan saatanallisesti mun nenään täällä. Ei se ole kyllä kakannut noilla mun ostosreissuilla.

Pitäisi mennä Prismaan hakemaan booli&napostelu jutskia mun 30v bileisiin joku kerta kun ehdin. Sain koulutarvikkeisiin rahaa kelasta, vuoden työeläkkeet, ja kuntoutusrahan niin jos se asuntotukiasia selviää niin mä pystyn jotkut synttärikemutkin saada pystyyn tänne.

Sitten tietty loppusiivoukseen ottaa naapuri... ai niin mut sehän oli nyt kipeä eli joudun ehkä itekseen imuroimaan noi kuukausien pölyt mitä sängynkin alta paljastui.

Ei ongelma. Eihän mulla ole huomenna kuin kahdeksan tunnin koulupäivä. ööh-?

jaksaajaksaa.lol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti