anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, syyskuuta 11, 2018

kiitos seisoo kunha mää istun mukavasti auts

Söin kouluruoan liian nopeeta ja kävin kotona oksentaa :/ Yks meikän luokkalainen tyttö puhelee kans oksentelusta ja se on varsin pienikokoinen. Surettaa se ja miten surullinen mun elämä onkaan
Mun suunnittelutkin on kökköjä photoshopilla kun pitää jotain etikettejä tehdä. Mä en tykkää ottaa kritiikkiä vastaan, kun tää on nyt mun elämässä viidennet työt mitä oon tehnyt jotain pakkaussuunnittelua.. ei paljoa motivoi mitkään suorat puheet ja jos joku ehdottaa jotain koko ajan niin ei se työ sit enää oo ees mun *mutinaa* Ei paljoa auta kun luokanvalvoja kyselee ollaanko kilttejä lapsia. Yök yök...

Näin aamulla vielä kasin maissa kun piti olla koulussa, unta. Halasin Aku koiruutta, mutta myös olin kuolla kylmyyteen ja pissasin lumeen ja pohdin oliko löytämäni mustikat syömäkelpoisia.
Koulussa oli sit jotakin mustikkapiirakan tapaista ja mietin enneuntani ja alkoi oksettaa kun olin niin täynnä kalakeittoa kun söin liian nopeeta ja join kolme lasillista vettä kun pääsin kotio joten..

öööörrggghhh

Niin tosiaan tossa kohtapuoliin päästä saisin kyydin Prismalle jonkun 19v bemaripojan kyydillä pienellä vaivanpalkkiolla. Aattelin kantaa pepsimaxeja ja kuivatavaraa (jatkuu sit kun tuun takas)

...no niin, elikkäs ostin rasian karkkeja, ylähyllyltä pussin sipsejä, 8x2L pepsi maxia, 3L cokista, ison jaffan, kilon kookosrasvaa, uuden paistinpannun, xxl riisimuropaketin, oreo keksejä ja 3L mansikka-lime mehua.

mitä unohtui: tomusokeri (suklaariisimuroja varten)
mitä täytyy ostaa vielä:
booliin
lime hedelmä, pakastemansikoita, 7up/sprite,
kurkku, porkkana, varsiselleri/kukkakaali ja dippijauheita, kermaviiliä

Ja mitä ikinä saa lopuilla rahoilla. Mulle jäi parisataa, sit ens viikon pe tulee parisataa vielä, ja laskuja mulla on suurin osa maksettu ehkä jotain pientä vajausta niiden maksussa kyl, mutta ei ees ollut kallis reissu? Tupakkiin menee kuiteskin ja sit tota, öö, annoin 15e bensarahaa joista sain s-bonukset, sekä pullonpalautuskolikot se sai pitää neljä egee.

Posti tuli joten meen kattoo kuka mua nyt on muistanut.

Bailuihin olisi tulossa ainakin kaksi aikuista varmasti ja kaksi nuorempaa sekä niiden avecit miettii vielä aikataulujaan? Lisäksi nää on vegeille ystävälliset bileet ja nään vklo yhden autismikirjolla elävän sähköpostikamun ja sit se miettii kans jaksaako tulla ja olla?

Mietin jos ne ei jaksa olla iltaan niin sit voisi naapureita kysellä. Boolia jää varmaan yli. hmm

Varmaan joku 15 ihmistä oisi aika raju määrä tulla yhteensä immeisiä mutta eiköhän nämä osaa olla. En edes tiedä pitäisikö laittaa joku anteekspyyntö jo ilmoitustaululle, kun nämä on enimmäkseen lauantaina päiväsaikaan.

Nyt kun ei oo sitä kovaäänistä exää täällä puhumassa niitä juttuja mitkä on kuultu moneen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti