anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

28.9.18

Olisit jo eilen tehnyt sen minkä jätät aina huomiseen

AAAAAHHHH mä en ole valmis juhlimaan synttäreitäni...miten tämä aika menee niin nopeaa!!!??Vietin aamun peliviihteen parissa. Yritin emuloida vanhoja käsikonsolipelejä macbookilleni ja siirtyä live esiintymään koneen parissa... sikäli että ketään kiinnostaaaaaaahhh (muutenhan kaikki tekisi sitä. mikä nörtti idis?!!!)


Piti mennä koululle painaa tpaitaa mutta en jaksanutkaan eikä mulla ois tuntejakaan ollut niin vitutperkele. Meen jokusen tunnin päästä ravintolaan syömään perheen kera ja mietin mitä laitan päälle ja josko naamaa pitäisi saada kammattua... sitä ennen exä hakee koiruuden viikonlopuksi hoitoonsa kunhan töiltään ehtii, kaipa tuo sen veljen kanssa pääsee metsälle jotain lintuja noutaa.

Yksi perui tulonsa juhliin joten siellä on varmaan alle viisi henkilöä sit joten hieman harmittaa huominen

Tiesin että näin käy... voisi ehkä luututa lattiota ja, ainakin vessan roskis, tyhjentää ja muuteskin tämä näyttää siltä että täällä asutaan jotenka en jaksa stressata?

Ei auta itku markkinoilla?

Sitä paitsi olin ehkä tunnin vessassa ja tutkiskelin käsikonsolilleni panssarilaseja, säilytykseen tai kantamiseen laukkuja, ranneketta ja mitälie ekstra juttua. Harmi kun ei osaa ommella itse mitään myyntiin, voisi olla hyvä markkinarako noi pelaajat...jep mutta mite vaan ei voisi vähempi kännykkää pläträtäääää

Keskimäärin 6sek keskittymiskäyrä sama kuin kultakaloilla 2018 jo ihmisillä somen ja netin ansiosta joten voi hyvä kansakunta. Sopeutukaa keskenänne nykypäivän vaatimuksiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti