anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.9.18

offensiveless

Kelasin suurimman osan eteenpäin jostain kauhuleffasta. Ihan pimeä ja surkea tapaus toi Ascension. Ehkä en halua tai edes ymmärrä sen symboliikkaa. "Älä ota epäonnistumista kädestä". Joopajoo!
Mun elämästä tuhlaantui sekin aika. Joku onnistui tappaa Jumalan ja sitten ne matkaa jonnekin tehtaan huipulle tuhoamaan loputkin maailmasta jonne jokin pahuus oli kutsunut niitä tmv. Melko lohutonta, jos ei edes rakastaa saa ja kuolemisestakin ja murhaamisesta tullut jokapäiväinen tapa ja addiktio kun pystyy vaan toivomaan itsensä takaisin henkiin? Ihmeetöntä etten sanoisi. Se joka pääsi sinne tehtaan huipulle synnyttikin ja se oli kuollut tietty, ja sit lopussa se tiputti sen ja jonkun salkun ja otti kädestä jotain pikkupoikaa jolla oli veriset vaatteet. Varmaan just joku 666 poikalapsi pikku Damieni sit tuli vastaan. Onneks en tajua. Toisaalta kun luin Taru sormusten herrasta, niin jouduin kelaa taaksepäin aukeaman verran ainakin että JOKO NE TUHOSI SEN SORMUKSEN??
Plääh.
Tehtiin pitsat, juskattiin jotain kaverilla, ja pidin sen koiraa hyvänä ja sellaista kaupasta haettiin jutskat ja menin bussilla ja pelailin pogoa ja sadetta pidellyt. Tulin kotiin ja toi oli just kuulemma tullut itekin ja jotain polveaan valitteli.
En ole juonut muuta kuin 1,5L cokista mässäilyjen lisäksi. Ei oikein ole mitään urheilullista mitä harrastaisin että pystyisi noita kaloreita polttaa pois joten kaipa se varastoituu taas läskiksi. Varmaan vuosi tässä taas menikin, kun painoin "vain" 125kg. höh!
Mulla oli sellainen vaaleansininen jonkun orjatyöläisen kutoma paita päällä johon tullut ekana käyttöpäivänä reikiä jotka olin parsinut, mutta nyt siihen sit tarttui takaa joku hakanen mun biksuista, ja se kudos repeytyi taas... Ihan huonoa kamaa saa päälleen. Kertakäyttöistä jos sitäkään. Mulla on nämä neuleet aika vähissä. Näytän ihan karsealta tässä toisessakin neuleessa, jonka hankin viime jouluksi.. rumia villapaitoja, jep. Ei ole kyllä enää teepaita sää. Illalla lämmin suihku ettei tule kipeäksi.
Nukuin aamun ohi toisaalta. Lähdin siinä yhden maissa kotoa, ja olin toisella puolella kaupunkia reilun tunnin päästä. Nyt on jo lähempänä iltaa myös kello. Pelkkää pilveä nähnyt tänään.
Tuostakin elokuvasta ja kaikesta jotenkin ihan surrealistinen olotila.
Tilasin halloweeniksi jonkun "huopaisen" noidanhatun. Varmaan melko lailla kannattaa nyt tilailla kiinakaupoista jos haluaa jotain koristella kekrinä, heeh hee.
Juu ja siinä sit taas juttua ja tää paita kutiaa ja vidjakkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti