anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, syyskuuta 02, 2018

millonkas sitä kärsiminen loppuisi, riippuu vaan paljon päästää elämäänsä sitä?

Käytiin hyväkseen roskalava fb-ryhmää, ja pääsin eroon muffinssikoneesta, isosta likaisesta matosta, ja ehkä vielä parista muusta asiasta. Pyykit laitoin kuivuun, pesin lattiaa. Kuvasin kännyllä noita tavaraa ja akku ihan finaalissa liiankin nopeasti vaikka ihan uusi Aiphööni. Kai mä kuuntelin jotain musaa välillä.
Kuuden jälkeen tänne tulee yksi swappailija ja se vastaanottaa mun loput slamit ja kenties osan helpostikuoriakin pikkurahalla. Ajattelin lopettaa sen harrastuksena ainakin joksikin aikaa, kun ei ehdi askartelee ja osallistuu ja tollee, postittaa.
Olen siivonnut varmaan koko päivän siis, olin vielä yksin kotona, nyt en enää sitäkään. Olispa kärsivällisyyttä (!) jaksaa noita sen ihmeellisiä ääniä mitä se kuuntelee youtubesta autojen pärinää tai kun se höhöttelee jotain itsekseen.
Vedin puolihalpaa pöperöä mitä lämmitin hitusen uunissa ja paistinpannulla, lähinnä vihanneksia ja papuja, ja on tuolla vielä lisääkin niitä lämpimiä leipiä ellen olisi melko täynnä.
Mitään hajua kuka pystyisi kykenisi haluaisi mun 30v synttäreille tulla. Sitäkin mietin, jos jotain boolia ja naposteltavaa ja lisää vain siivoilua mulle kai.
Kynttilät ei ole vieläkään palaneet loppuun olohuoneessa. Tässä on tällaista luppoaikaa mulla kaiketi kun popula ravaa viemässä täältä sälää lol.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti