anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, syyskuuta 05, 2018

kissa kuoli tikapuita pitkin taivaaseen

Oho, hiiva mennyt huonoksi kesäkuussa. Nooh, näköjään muutenkin muistaa viedä biojätteet. En sitä edes juuri tuota, lähinnä kahvinpuruja menee homeeseen siellä. :/ Jos tarvisin aamuisin kahvia, ei olisi nyt keitintä.
Pesin käsin kenkiä vadissa tiskialtaassa. Kaupasta hain pesuainetta, joka ei ollut hajutonta vaan ihan perus. Joskus vielä lisään pyykin sekaan hajusteitakin. Täytyy varata pesutupaa, kun toi vei pyykinpesukoneen, etten ala haisemaan...
Ostin myös mehutiivistettä ja se oli ihan taivaallista. Otin "varokaa koiraa" kyltin pois ensimmäisenä pois ulko-ovesta. Mulla on nyt eteisen kaapitkin tyhjillään, niihin laittaa jotain roinaa.
En imuroinut vielä. Astianpesukone on vieläkin päällä ollut, onpa se hidas :E
Vein roskaa pois runsaan muovikassillisen, mitä keräilin lattioilta ja parvekkeelta. Täällä ole juuri mitään muistuttamassa exän olemassaolosta. Koiraa tulee varmaan ikävä vähän, mutta se oli jotenkin iloinen sekin päästessään pois kai. Tai sitten kuvittelin vain. Ehkä se luuli että tulen mukaan ja nyt on jotain kivaa.
Huomisaamuksi valmispuuro johon lisätään vain vesi.
Mulla on viikonloppuna kyyti valmiina että pääsee Prismaan ostoksille. Tarvitsee vaikka mitä tehdä ennen synttäreitäni, valmistaa siis. Pyydettiin juustokakkua, sen lisäksi että tekemässä boolin ja riisisuklaakakkuja. Varmaan jotain dipattavaa tulee myös, ne täytyisi kai ostaa tuoreena sit lähempänä. Limsaa ja sen sellaista kantaa. Melko varma jo 3-4 tyypistä jos ne tulee ainakin, pyytänyt kyllä koulusta kavereita myös mutta ilmoittakoot he sitten minulle itekseen jos kiinnostuvatkin
Saanpahan muuta ajateltavaa.
Kiitti neljästä vuodesta ja käsipäivää ja onneksi olkoon jne. Olisi vienyt multa kanahäkin lukon, mutta jätti sinne jotakin ja varmaan viikonloppuna sit saan uuden lukon ja se hakee vikat juttunsa.
Kyllä tämä tästä jos jos... en tiiä. Hyvä juttu pelkästään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti