anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.8.18

Valmiiksinaurettua psykopatiaa

Tein ilmeisesti väärin kun "jaoin somessa" diagnoosini. Nyt se vaivaa kaikkia ihmisiä? Ei tuossa mun mielestä ole mitään henkilökohtaista siinä tekstissä. Päätökseni perustui kommenttiin jossa minua haukuttiin "niin hulluksi, etten tajua miksi päädyin..." ja että ulinani pitäisi bannata kokonaan netistä yms..

okei, mä en ole autistinen. Toi sairaus ei ole osa minua. okei? Somettaminen ei ole osa mun oireita. Toi sairaus on kasa oireita, joita minulla on raportoitu olleen pitkän ajan. "tutkittu" olleen vaikka en saanut mitään irti tuosta, shokki se vain oli miten vääristellään mun kokemusta elämästäni. Saavutuksillani ei ollut mitään väliä, minulla ei ollut mitään väliä.

Ei kai sitten olekaan näköjään. Kymmenen vuotta myöhemmin ja lähes 60kg painavampana. Huomaan ainoastaan sivuoireet lääkkeistä. Lääkkeistä joiden määrämisestä minulle joku on saanut paljon rahaa. Korruptiota, rappiota. Toisaalta haluan sanoa että en ole uhri, mutta en ole ihan varma olenko ollut pelkkää uhria jo pitkän aikaa?

En halua menettää kavereitakin.

Mun elämä on Tampereella. Se ei ole niemessä, se ei ole netissä, se ei ole... se ei ole kohta mitään, jos saan äkkikuoleman niin kuin noissa on aina vaarana pakkausselosteen mukaan -- se on faktaa, ei mitään itsemurhauhkailua tms

Ja pitäisi taas lähteä kohtapuoliin ja mennä ottaa se injektiolääkitys. Sitten illalla olisi jotain kriisikeskuksen pariterapiaa, jonne en ole luvannut edes mennä... koska olen niin kusipää että en halua antaa mahdollisuutta avautua taas kaikesta mikä minussa on pielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti