anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.8.18

"siis taattua laatua eli kajsablom paskaa" -kommentti oppimispäiväkirjassani

En ikinä ole saanut netissä ainuttakaan kilttiä sanaa. Se ei ole pelottanut minua vielä.

Pelkäsin ehkä jo vähän, kun satoi raetta, ukkosti, ja parvekkeen kukat lillui ja kukkalaatikko hajosi joka kohdasta. Mietin että luontoäiti on suuttunut ihmisille, ja jokaisen kannattaisi miettiä omalta kohdaltansa ilmastonlämpenemistä -- > koska ihmisten pitäisi olla peloissaan!

Siis kuka mua oikein vihaa? Olisi kiva saada naamat noille anonyymeille kommentoitsijoille.

Olin postsecretin sivuilla, ja mietin salaisuuksiani. Eniten mua tietty harmittaa monet samat asiat joita muutkin häpeää tai muuten tuomitsevat itsensä.

Voin silti sanoa olevani ainoa onnellinen ihminen jonka voin varmuudella sanoa olevan onnellinen, koska se olen minä ja muiden mielipiteillä ei ole väliä! Oli se sit pomo, kaveri, sukulainen, tuntematon. Mä olen paras kaikessa mitä teen, koska kukaan muu kuin minä sitä ei tee!

Katsoin tänään Walking Dead vikan jakson, ja aloin lopussa tirauttaa pienet itkut. Muutenkin tulee vähän kuin oksennuksen tapaisena joskus jotain itkukohtausta, mutta mä saan ne loppumaan.

Itkin joskus yli kymmenen tuntia kunnes en pystynyt enää, silmät turposi, pystyin vain nauraa yhdeltä yöllä jotain mielipuolinaurua. Pelkään että jos aloitan en pysty lopettaa. Ei mulla ole enää aikaa välittää siitä, että kukaan ei koskaan tule ikinä rakastamaan minua.

Joten yhy yhy


176.72.138.19 <- P.S. tossa sun I.P. osoite jos kaipailet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti