anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.8.18

selkäänpuukottaja vastaan naistenvihaaja ja muita lukijoita

käteen otettavia asioita vuosien varrelta haha
Miksi mukin pitäisi olla mustavalkoinen? Kukaan ei kertonut mulle sitä. Tuossa on nyt päävärinä jokin punertava. En ehtinyt sitä tehdä juuri mitään, aloittaa saati valmistua, piti painokonekin pestä eilisen jäljiltä ja sitten päivä loppui taas aikaisemmin.

Tulin kotiin, ja laitoin pitsan uuniin ja jotain ruoka-avustus pastaa mulla on nyt tossa hautumassa. Tilillä ei ole edes kahta euroa hieromasa toisiaan vasten, ja kaikki on niin vitun hyvin.

Toisaalta voisi huomenna kysellä mitä mun bestis tekee, onko sillä suunnitelmia perjantaille. Mä tiedän että mun uusi seurustelu ystävällä on ainakin suunnitelmaa, jos nytkin jo vien sen vapaa-ajan kuulemma.

Jees, toi yksi tuli tänne töistä huutaa täyttä kurkkua kun en anna sen jäädä tänne vielä ensi kuuksi. Naapurinrouvan piti auttaa sen tavaroiden kantamisessa ulos joko viimeinen päivä tai ehkä ensimmäinen syyskuuta? Mä täytän ensi kuun lopulla kolkyt. :( Kukaan ei ajattele mua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti