anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.8.18

sammakkouintia ja muita hyviä asentoja

Otin jokusen tunnin päiväunet, kun ei tullut yöllä nukuttua. Osui kahdeksan tunnin koulupäiväkin sitten samaan rakoon. Henkisesti olen kai jokin märkä läntti jäljellä. Menin tupakille kun heräsin ja tuo oli juuri kertomassa jollekulle miten sillä meni akka vaihtoon ja pelästytinkin sitä vähäsen.
Opiskelin jotain html&css alkeita iltapäivän ja aamupäivän oli painokoneella seisoskelua. Ei ollut tulla mistään mitään, mutta silti kaikki tapahtui nopeasti ja tehokkaasti, ja muutenkin kaikki oli ihan unelmaa.
Huvittaisi kertoa kaikki tapahtumat ja keskustelut, mutta toisaalta olen niin kaikkeni antanut ettei mitään väliä. Turha sitä on väittää ymmärtävänsä miesten sisäisimpiä aivoituksia, mutta ehkä niille on jopa helpompi avautua kuin vaikka naisille, kun ei ole enää nekään tehty teräksestä.

Räpytin kaksi kertaa, ennen kuin kerroin vastauksen, kun opettaja kysyi mitä mä siellä teen. Muutenkin hienoa että olin verkostoitunut niin että pääsin heti verkkosivujen kimppuun. Voisi itsekin ladata sen Dreamweaver ohjelman jossain välissä koneelle. Kerroin sitäkin tuolle yhdelle opelle ja siltä tippui kynä käsistä ja koko ajan oli antamassa yksityisopetusta ja supattamassa korvaan aivo-orgasmeja (asmr). Olihan mulla vaikeuksia käynnistää edes mokomaa Windowsia.

Mä olen vain niin salakavalan hyvä kuuntelija. Ehkä vain aistiärsykkeet tykkää minusta. Sattumoisin minäkään en aina tiedä miten elämästä aina selviää hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti