anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, elokuuta 24, 2018

Sä voit luulla mitä vaan, mutta vittu liikuttaa maailmaa

A post shared by Kajsa Blom (@kajsablom88) on
Joo-o. Uutta finniä pukkas alapäähän taas, kun en ole nyt stressiltäni ehtinyt laittaa sinne niitä kalliita voiteita. Ihmiset on kuitenkin vain lihasäkkejä jotka liikkuu paikasta toiseen... tai no, voi sitä lihasäkkiä ihoksikin kutsua...
Muutes, äitini oli jakanut facessa itestään kuvan uima-altaan äärellä jossakin ulkomailta, ja näen siinä kyl vähän samaa mitä itessäni? Hyvät sääret, ja sillee.
Se vaan höpöttää aina niin paljon itestään, etten mä tajua mitä se sanoo välillä tai osaa vastata. Varmaan aika molemminpuolista.
Mun netti sammui hetkeksi kun irtosi virtajohto laitteesta. Mä en edes tiedä missä pistorasiassa se on. Pääasia nyt toi sänky joka on ihan varmaan mukava nukkuakin?
Kutsuttiin naapureiden pihaan, mutta toisaalta jos ne ei grillaile niin mitäs mä siellä sit loppuviimein, kun täälläkin on tekemistä?

Mun pitäisi vastailla muutamiin kirjeisiin, ja en tiiä... toisaalta voisi askarrella jotain sisällä hiljaa itekseen terapiakseen. Ei mulla sen kummemmin sosiaalinen olo ole vieläkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti