anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 22, 2018

"Sä olet rauhallinen.", "Sä olet yksinäinen." tmsyms

Eilen illalla mun kotiini tupsahti musta labbis narttukoira ilman mitään etukäteisvaroitusta omistajineen, ja parinkymmenen minuutin päästä koko olohuone oli karvassa ja koiran mälleissä, kun niillä oli jokin sopimus mun tietämättä astuttaa Akua mun kotona. Harrastusmielessä auttelin, mutta vitutti ja olin kutsua poliisia kun kotiini hyökkää jotain entisiä puolituttuja naapureita koirineen. Tänään ne olisi tulossa uudestaan, ja en tiedä pitäisikö pysyä poissa? Olin ainoa joka olisi antanut luonnon hoitaa homman, ottaa vakavuudella, osasin lukea niitä koiria ja olisin vaikka tunkenut sen elimen sinne narttuun jos ei muuten olisi väistynyt häntä tai meni vähän ohi tai muuta, mutta jos olisin henkisesti valmistautunut niin ehkä ne olisi sen saanut jo kantavaksi eilen?

ARGH. Sit äsken painoin painokoneella 2-väri hommia ja jotenkin meni liian hyvin. Ihan kuin joku olisi jo ajanut sinne asetukset oikein ja nyt mä en oppinut mitään? Pitää vielä pestä kone ja miettiä täälläoloa neljään saakka.

Katselin eilen yhtä kauhuleffaa, odottelin vaihtoluuria Ruotsista saakka iltaan asti, ja olisin vaan ottanut täysin rinnoin rentoutuksena. Mutta joo... en suostunut edes halii mun exää vaikka se olisi neljän vuoden kunniaksi jotain halunnut. Pummi multa kolme tupakkia, ja sit tosiaan se ylläripylläri monimutkaisuus mun ongelmien lisäksi saada se pois mun kämpästä. Siis ihan finito sen suhteen.
En mä tajua miks mä sit uuteen suhteeseen olisin säntäämässä heti, kun mun piti vaan olla siellä yötä ja kaikkea sinkkuna olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti