anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.8.18

Paska on paskaa vaikka hileitä heittäisi päälle koristeeksi

"Mitenköhän minä pärjään ilman (häntä)" ja "jos sä et olisi alkanut leikkiin, niin oltaisi voitu..." ja päläpälän. Tiesin kyllä jo, että osaa olla inhottava, mutta stressaa jo muutenkin. En tarvitse pehmopaskapuhetta. Neljä vuotta oli virhe. Kaikki toimeni johti tähän eroon. Samoin kuin hänellä on ollut onnea että en ole nauranut sitä ulos elämästäni. Otin itkut todesta, mutta jollekin kusipäisyydelle ei kyllä ole selityksiä miten olen jaksanut tuon käytöstä. Jos pitäisi varoittaa hänestä seuraavalle, niin oppikoot itse. Parantakoot he maailman yhdessä.

Tilasin itselleni muutaman paidan netistä :/. Ja biksut plus mallistosta. Sillä mä lohdutin itseäni. En kuuntele tuota enää, luottamusta ei ole siihen suuntaan. Mä en ole arvokas ihminen, ja mulla ei ole mitään väliä, mutta rämmin tästä suosta aina itse vahvempana kohti auringonvaloa.

Jotain toivoa sentään pidettävä yllä. Olisi kyllä kiva tietää missä vaiheessa kaikki meni pieleen, mutta ehkä se oli jo silloin tällaista kun se raiskasi mut mutta en mä enää muista sitä edes, ja jos kävisi uudelleen tollainen tilanne niin osaisin kai itsepuolustusta. En kyl löydä yhteyksiä muuta kuin oma vitun tyhmyys miten on jaksanut olla ja elää tollaisen kans?

No jaa, privaatisti ja julkisesti ihmiset on tosiaan ihan erilaisia. Puistattavaa miten olen uhrannut itseäni tuon takia. Jos sille on tärkeintä että työt tulee tehtyä, eikä meidän keskenäinen kommunikointi, niin painukoot sit minusta riippumattomiin paikkoihin. Ei tule ikävä!

Jos jotain tulee ikävä, niin ehkä yhdessä pelailua kaupungilla mutta sekin oli puhelimeen tuijottelua joten kai sen voisi korvata yksinään pelailulla. Tuli lähdettyä, oli halailua, mutta ei se mua ole ikinä edes pussaillut kunnolla, nauranut vain ihan kuin sitä kutittanut olisi. Luulisi että ihminen osaa suudella, mutta ei toi höyrypää.

Kuulin naapuriltakin äsken puhelimessa että toi ukkeli on rajoittanut mun sosiaalista elämääkin, että tahallaan ei olla pidetty muhun yhteyttä kun olen tuon kanssa ollut? Sit se ihmetteli sen naisvalintaa, kun se istuksii kuulemma tuolla joka päivä eri miesten kanssa. Oh hoh. Sit toisaalta kuulin ohimennen kun se näki ikkunasta että joku jumppaa jossain toisessa asunnossa ja naureskelivat ja käski tulla kattoo.... kaikki vähän itsetunto mikä mulla oli jumpata asunnossa yksin mureni kyllä siihen?

Tuli mieleen yksi homovitsi. Hyvä haltija ja kolme homoa. Tätähän minä olisin toivonut pitkään, mutta nyt kaikki soittelee mulle, voinko mä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti