anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.8.18

olen joku ihmisrotu joka käyttää luonnonvaroistaan 250% joka vuosi...

Luokkaretkeä flexopainossa. Tuttavallisemmin aaltopahvitehdas tms. Pääsin open kyydissä takas koululle luojankiitos. Söin ihan liikaa ja ehdin takaisin valinnaiseen koodailee jotain.
Tietty kela ei voinut laittaa kuin 1kk eläkkeen mulle takautuvasti kun hain sitä toimeentulotukea viime kuussa.. yöllä sit käyty ostaa tupakkia pubista ja kalja ja vohveliperunat puokkii. Lainasin 20egee hälle. Itse olisin velkaa kympin yhdelle mutta joko se esti mun tekstarit tai sit sitä ei voisi kiinnostaa. Harmillista. En kyl tiiä olinko ihan oma itseni sen kanssa. Tai no koska sitä sit oisi.
Tulin kaupan kautta kotiin ja syönyt liikaa ja varmaan lihonut pari kiloakin viime aikoina. Vitun köyhyys. Ei yhtään osaa sanoa koska on syönyt liian paljon jotain pastojakin...
Aamulla heräsin melko aikaisin, kävin apteekissa hakee silmänympärysvoiteen ja kuorintasukat, ja sit kauheat piikit ja verikokeet. Sieltä sit Lielahteen bussilla ja se oli vähän etsimistä että mistä pääsee sinne montun pääoville...

Muuten kiva työpaikka, mutta tuskin saa polttaa missään siellä. Ja kyl siihen pahvin käryynkin saattaisi tottua? Olenhan mä ollut sahanpurussakin töissä joskus 2007 sahalaitoksen hissillä.
Ihan kivoja laattoja siellä, isoja.

Laattasin äsken itsekin ja helpotti kummasti vaikka en ole muistaakseni ahminut näin vähään aikaan. Toki mulla bulimia on mutta unohdan aina vain oksentaa jne kun rajoitan syömisiäni niin pääsee helvetit valloillensa.

Olen ilmeisesti taas rapsuttanut kauhean ihottuman tällä kertaa eri nilkan taakse. En edes huomaa sitä itse vaikka koitan välttää tota.

Ai niin mun piti postittaa se kirje.
Aika pahan näköiseksi mennyt ja nyppinyt kraattereitakin tonne :<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti