anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.8.18

Muistiinpanoista puheenollen

Joku ihme halaus joltakulta, joka on ollut samassa koulussa mun kanssa, kun se onnistuneesti pummasi multa tupakan aamulla. Äsken sain parikymppiä kun palautin sen enkunkirjat, enkä edes jäänyt juttelemaan sille. Yksi peruutti yövierailunsa ja saan siitä vähän rahaa, kun jonkun ylitsepääsemättömän räkätaudin saanut. Jostain ihmeenkummasta tätä rahaakin välillä tulee jostain päähänpistoistani, joiden avulla ehkä sit elää seuraavaan päivään.
Kävin kebabsipsejä ja cokista hakemassa lähipuodista ja siinä oli mun päivällinen. Istuksin syömässä siinä aukiolla ehkä vajaan puoli tuntia.
Postissa oli tullut naisen käteen sopivan hygienialaitteen lisäteriä, ja jokin lomake josta jouduin soittaa heti perään ja tekstiviestikysely palvelun laadusta antaa palautetta. Sieltä väitettiin että korjasivat sen laskun mutta ei kyllä tullut sähköpostiini mitään vieläkään.
Tupakkipaikan jutut liittyi klikkailuun tunnilla, ja naureskelin klik liukuvoiteesta, lähinnä koska oletin että ne pari muuta seurusteli keskenään.
Muuta outoa päähänpistoa, mulle ei oikein maittanut kahvi tänään, ja vaikka jätin sen ties minne vartioimatta niin kirjoitin siihen violetilla huulipunalla etunimeni. (ennen kuin meni roskiin). Ei edes tahriintunut paita tällä kertaa kahviin... käsiin tarttui mustaa painoväriä ja nuo epäili että mulla on sitä kyynärpäissäkin, mutta ne lähinnä kuivuu kun nojailen pöytään läppärillä ollessa, samoin kuin kantapäät halkeilee kun seisoskelee.
Täytyy jotenkin lopettaa olemasta niin supi suomalaisen vaatimaton mun koodauskielen ymmärtämisestä, koska sen eilisen järkytyksen jälkeen, niin tein monta tehtävää jo loppuun tänään enkä edes muista miten sain joitain muotoiluja tehtyä kun niitä ilmestyi sitä mukaa kun kokeilin ja erehdyin ja opin. Muutenkin kokemusta entuudestaan ko. jutusta.
Jotain ihme paineita kyl nyt jossain taas. Niin, sillä uudella psykologilla koulussa varmaan riittää kovastikin asiakkaita. Pakko kai vaan kerätä kaikkea varastoon lokakuun ensimmäistä päivää varten, että on sitten mitä psykoterapiassa käsitellä. hahah.
Naureskelin tunnilla kun facebookissa oli jokin hassu kävelyvideo. Hupaisaa!!!!!!

No nyt loppui ajatus ja se loppui nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti