anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.8.18

Mitäs sinne valmiiseen maailmaan?

Heräsin yöllä kovaan limaiseen yskäkohtaukseen. Ei vaihdettu likaista haisevaa lakanaa ei. Kysyi vain joko vaihdoin lakanan. Laitoin omalle puolelle sit lyhkäisen lakanan ja nukuin siinä loppuyön. En ainakaan ole vielä kipeä.
Tuo tuli joskus myöhään illalla sisälle reissultaan ulkoa, ei edes myöntänyt tarvinneensa kyseisellä lenkillä viagraa mutta on sillä niitä mennyt, eikä meillä ole ollut mitään yhteistä viikkoihin. Itse olen antanut kaikille rastia tinderissä.
Laitoin perseestäni sinne tinderiin kuvan, ja kerroin että tämä 4v suhde on ohi, en pidä parrakkaista tai pitkähiuksisista tai miehistä joilla on lapsia tai lapsistakaan sekä vähän mieltymyksistäni koska olen vaniljaa melkein täydet ja loput puolet alistuvaa.
Tinderissä on joko liian hyvännäköisiä, liian rumia, vääränikäisiä, väärännimisiä, väärää etnistä taustaa tai ammatti jotain bullshittiä, ne elelee eri kaupungien välillä, tai mitä tahansa urheilullista tai liian pläskiä, ja muutenkin mulla on 30-ikäkriisi.
Jos mulla ei ole mitään tarjottavaa muuta kuin lämpimiä ja märkiä pusuja, niin kuvitelkaas tuota rumempaa sukupuolta.
Meiltä on vessapaperi kohta loppu. Kaapissa ei ole mitään ruokaa jäljellä. Toi sai jo ties mitä palkkaa maailmalta eikä se ole osallistunut vuokranmaksuun tai muihin menoihin. Vituttaa muutenkin kun sen täytyy osoittaa sanoillaan aina miten huono olen ja vahvistaa teoillaan.
Olisi ollut kiva olla vaikka yö poissa jossain missä joku olisi pitänyt huolta. Ollut välittämättä siitä että mä kuorsaan.
Olemassaoloni ja jonkun muun kanssa yhteiselo on kai mahdoton yhtälö. Olen oppinut tästä suhteesta että en saa olettaa että joku välittää musta ja tehdä töitä yhtään sen eteen että jotain kehittyisi meidän välille silkasta uteliaisuudesta ja mun hyvän luonteeni ansiosta. Ne sen flirttailut kaikkien kassaneideistä alkaen on niin nöyryyttäviä nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti