anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.8.18

Mikäs lipututspäiv---

Ryhdyin bloggaajaksi, ettei minun tarvitse avautua mistään. Tai no, valehtelisin jos väittäisin olevani edes bloggaaja.
Kehuttiin miten mun luonnollinen hiustenväri sopii mulle. Muutenkin vietin luokkatoverien kanssa aikaa tai höpistiin kaikkea mukavaa lähes. Oli meillä jotain uutta oppilaantynkääkin siinä luokalla.
Olisi kiva jos pääsisi valitsee verkkosivujen tekoa. Kenties yrittäjyys jutut voisi paketistaan jättää pois joita ne oli valinnut meille kaikille jo etukäteen "valinnaisia".

Heräsin aamulla ilman kellonsoittoa puoli seitsemältä. Kävin suihkussa, mietin jotain vaatteita päälle, menin huilailee tunniksi takas sänkyyn, nousin jälleen ylös! Laitoin jotain meikkitsydeeemiää nassuun ja kenkulit jalkaan ja pyysin 3e että saan energiajuoman. Kävin ostaa sen, hengailin koululla ja muutenkin se oli jotenkin hengailua muutenkin --- järjesteltiin koneita ja pöytiä uuteen järjestykseen, puheltiin tuollaisia oppilaiden itsehallinnollisia juttuja -- että jokaisen pitäisi käydä läpi opintosuunnitelmat. Mitä kukaan ei ollut tehnyt.

Muutenkin vaikea tehdä mitään valintoja jos ei saa valita eikä tiedä vaihtoehtoja, tiettekös?

Sitten mikä minut yllätti, oli oma kuntoni. Mä tyyperryin vasta kotiin! En siis huomannut että olisi ollut kuuma, tai että olisin näyttänyt siltä, kuin olisin saunasta tullut just ja kauheat hikikarpalot vaan valuisi otsalta?

Meillä vaihtui luokanvalvoja. Ihan kuin kukaan ei olisi tiennyt sitä, kun työjärjestyksessä oli vielä entisen nimi. Näin teitä kusetetaan! Tai no, vaihtui paljon muutakin henkilöstöä.

Totta puhuen tuntuu siltä että olisin tuijotellut luokkakavereiden eri ruumiinosia koko päivän. Rintojevälejä, reisiä, hiuksiakin, ehkä myös käsivarsien sisäpintoja vertaillut. Loppuu tosiaan kesäkin ja sitten taas ei näe ihmisestä kuin kuoren.

Vitsailin aamulla että menen toppatakissa ja toppahousuissa kouluun. Se nyt on ihan sama onko luvattu kylmää vai kuumaa! Jotain rääsyjä vain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti