anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, elokuuta 18, 2018

Mielipuolista ghostaamista

Mulla on typerä olo, mutta se ei ole mun oma vika. Olen pois kotoa koko päivän naapureilla jotka on tosi ystävällisiä mulle ja kun pääsen kotiin niin joku vihjailee kaikkea ilkeästi ja kyselee intiimejä asioita, uhkailee vievänsä multa sängynkin, vaikka mun asiat ei sille enää kuulu? Söin sen lihapiirakan jääkaapistani, ja siitäkin se veti kauheat kilarit.
Purkaa vaan muhun kun sen uusi naisystävä on ghostannut sitä eikä vastaa puhelimeen jne. Tai no, mäkin istuin siellä venaamassa sitä yhtä deittiäni saapuvaksi kotiinsa koko päivän siinä naapureiden kanssa pihassa. Kärsin sitä lasten huutoa ja mulle tuli kylmä ja nälkä joten ehkä vähän harmittaa kaikki muutenkin jo ja sit perustarpeita ei saa tyydytettyä, nii.
Alan ehkä itkemään mutta vain koska se nyt vaan olisi ihan normaali reaktio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti