anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.8.18

Maista jäätävän kirpeä maku!

Taas koulupäivä ja onneksi viikonloppu? Jutskailin vain mitä tuli tehtyä tunnilla koulukamujen kanssa ja vakavin keskusteluni oli open kanssa kesästä ja säästä ja kuumuudesta. Ei ainakaan pääse käymään taas niin kuin Pohjanmaalla, että koko päivänä koulussa en jutellut kenellekään joten raivoaisin kotona asiasta seinille.

Tehtiin kuvankäsittelyohjelmilla pastilli rasioihin omia kuvituksia ja tuoteideaa. Tietty mun idea oli jo olemassa, voi pöhnä. Kotitehtävänä edelleen katsella pakkauksia.
Ruokailussa kerroin ideani valkosipuli pastilleista jotka olisi punaisia ja pakkauksessa olisi ristejä. Pääsisin uutisiin koska se kohderyhmä (vampyyrit) olisi niin ristiriitainen, joten saisin ilmaista mainosta, ja koko inventaario kohta loppuisi!
En nähnyt omaopea, mutta kuulin sen hyvin omien pärskimisten lomasta. Luokassa kylmä, ulkona sauna. Kaveri soitti joten soitin koulunjälkeen takaisin, ja se taas väitti tietävänsä että housuistani pääsi koi.
Ehkä joskus ymmärrän kun toinen puhuu - että mitä se edes höpisee. Kai sitä voisi omaa karismaakin kasvattaa jos osaisi lukea muita?


Muistoja viime vuodelta, mitä fb ehdotti mun jakaa uudestaan. Tuollainen teksti siihen alkukartoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti