anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, elokuuta 24, 2018

luuserina on hyvä olla, kun on täysi nolla...

Tämä päivä ihan eksyksissä ja hajalla. Olin yötä taas muualla, mutta myöhästyin koulusta enkä sit mennyt sinne, kun menin nukkumaan takaisin kotona. Vähän väsytti... Tänään pitäisi illalla saada sänkykin kotiin itselleni? Pitäisi vain siirrellä tavaroita kai tuossa että se jokin sänky mahtuu olkkariin.
Saan mä sit ensi viikolla parin kuukauden eläkkeet, että pitäisi pystyä makselee jotain laskuja ym. Äsken hain suklaalevyn ja energiajuoman ja jäden kaupasta kun pyysin kympin sukulaiselta, että pystyisi jotenkin elää viikonlopun yli kun ei täällä mitään ruokaa ole kotona erityisemmin. Makaronia kai voisi keittää?
Tuntuu etten ansaitse mitään hyvää. Maha oli samaa mieltä.
Se eilinen huutaminen ja riitely kun exä sai tänne houkuteltua entisen naapurin puolustaa itseään eikä se ollut saanut kuin yhden version. Mitäköhän helvetin rahoja se pystyisi laittaa mulle ulosottoon, kysyn vaan. Mun nimi on vuokrapapereissa, ja jos ne väittää että sillä on joku oikeus täällä asua, niin ne antaa vääriä tietoja. Muutenkin haukkui minua juuri eilen narkkariksi, sen lisäksi että olen läskiperse huora ja mitä kaikkea. Koita tässä nyt sitten pitää jotain mielenterveyttä yllä.
Maanantaina mentäisi koulusta tutustuu jonnekin luokkaretkelle ja mun pitäisi kai sit heti aamusta kello 8 käydä injektiolla ja laukata sieltä suoraan takaisin Hervantaan koululle jos ehdin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti