anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, elokuuta 21, 2018

Luojan lahja toisille ihmisille olen kyllä kiitos jumalauta aamen

Ottaa pottuun. Juttelin Kelan tyypille koulun aulassa ja pääsin kotiin niin Kelaan heti lisää viestiä, soittoa, liitteitä, uutta hakemusta ja paikallaolotodistusta vielä vailla, selitystä molemmin puolin, kun en mä voi hakkeroida jonkun vuokratyöfirman servereille ottaa niiltä palkkalaskelmia jos ne ei niitä sähköpostilla laita, että niitä pystyisi vaikka avaa ja tallentaa??
Jos lasketaan tänään niin niiden Kelan 8 viikon määräaika eläkkeen myöntämisestä venyy ja paukkuu. Pakko vain anella, kiirehtimään, että saa taas vuoden olla virallisesti hullu. Koko kesä ollut ihan paskaa kun ei ole voinut käydä esim maauimalassa uimassa (puuttui se viisi euroa) tai "missään" muutenkaan sukulaisilla oikeastaan, riippuen vähän säästä ja miten paljon teräsmummu antaa suorat sanat mun jättämisestä... Tolla on kohta muuttovalmius niin kova että se alkaa mietii munkin tavaroille itselleen jotain käyttötarkoitusta. Otti mun läppärin hiirestä pariston ja kohta jotain laseja viemässä (sängyn, kirjahyllyn ja pyykkikoneen lisäksi).
Eikä se ole maksanut osuuttaaan mistään, eikä sillä olisi rahaakaan. Tämä on mun koti, mä hankin tän. Edellisessä oli vaatehuoneen katossa hometta, oli pakko muuttaa ja sekin lähinnä onnistui kelan töppäysten vuoksi. Nyt ne on ehkä tehneet järkevämmin sen töppäyksen että mulle olisi yhtäkkiä tullut parin kuukauden eläkkeet kerralla, kun mun on pakko ollut hakea toimeentulotukea sitä eläkettä vastaan...
Joo mutta kai mä voisin viedä koissulia pienelle kusilenkille. Saisi loppuja askeleita tänään kasaan, eilenkin tuli se 10t askelta.
Romantiikkaakin oli eilen. Pyysin mun uutta deittiä puhelemaan tuhmia ja itse kysyin sit, että arvaa paljonko mä haluan sun munaa? Niin no, varmaan ihan vitusti -se vastasi, ja mä olin että "ei riitä" siinä kun se antoi oraaliseksiä ja masturboi mua puolestansa. 37,2 astetta kuumetta oli hänellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti