anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

8.8.18

Luo järjestystä kaaoksesta tietokoneeni

Sain kuunneltua äänikirjan The Darkest Minds jonka oli kirjoittanut Alexandra Bracken. Pitäisi mennä kaverin kanssa elokuviin katsomaan jännitys/sci-fi filmatisointikin ensi viikolla. Riippuu vähän ehdinkö tai jaksanko mikäli kouluakin on kahdeksasta neljään ja elokuva alkaa viideltä?

Niskat jumissa siitä kai tämä päänsärky johtunee.

Seuraavaksi kuuntelen Alkua Dan Brownilta. Vajaa viisitoista tuntia jäljellä.
Kukapa ei tuhlaisi aikaansa etsiäkseen vastauksia. Se joka luulee tietävänsä ei vaivaudu ojentaa seinällä taulua suoraan jos se on vähän vinossa.

Tämäkin kirjailija on kuin lastenkirjailija muhun verrattuna :D Toisaalta pelottaa toi kirja kun lapsena tykkäsin lukea raamatullisia kuvakirjoja. Ehkä antaisin raamatun lapsen käteen, mutta en tiedekirjoja. Miksikö? Koska terävät osat ja asioiden pilkkominen pienemmiksi ja tutkiminen mikroskoopilla. Ikuiset traumat kun näkee asioita tuhat kertaa pienempinä, että mistä kaikki koostuu. Ja aina vain päästään pienempiin osiin. Varmaan siksikin että maailmankaikkeus laajenee. Jeesuksen väitetään sanoneen että Jumala olisi kaikkialla, myös hiekanjyvässä. Eikö se olisi jo lähemmäs tiedettä, ja miksi niin monet uskoo että Jumala olisi kuollut?

Ja täällä mä olen vieläkin uskon jumalaan ja jumalattareen. Hahah. Pää halkeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti