anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

25.8.18

kulahtaneet päiväunet

editoituja filtteröityjä selfieitä ja "alastomuutta" ja muuta roskaa jota (kukaan) ei halua nähdä
 Ihan kiva päivä jos ja kun muutenkin ei miettisi mitä kirjoittaisi. Kysyttiin paperit kun kävin ostaa askin tupakkeja.

mä nyt vaan olen seksikäsi feat Tissit
Elikkäs aamu meni siihen, että päivitin ja vaihdoin taas puhelinta tuohon iPhone kasiin. Sit mä tota, jossain vaiheessa ilmestyin pimpottelee ovikelloa sinne minne mun androidin latausjohto oli jäänyt, ja lainasin häneltä kympin että saan colaa ja röökiä. Joskus 11-12 maissa tilasin pitsan itelleen. Maanantai ei voisi niinku tulla nopeampaa? Huomisestakaan tiedä vielä mitä syö ja sillei.

En ole jatkanut kirjeiden kirjoittelua ja päivä on jo över. Youtubea vilkuillut, kuunnellut musaa, otin ehkä päikkäritkin? tms ym ollut kotona koissulin kanssa ja kävi täällä yksi tyyppi vilkuilee mun asuntoa mutta se nyt oli vaan sellainen visiitti. Vein biojätteet roskiin kun ne oli ihan yök.

Toisaalta jos mut haluaa pitää itellään niin, sit kans tarveisi olla seksiäkin, vaikka kuinka olisit kunnollinen mies, etkä mikään pleijeri tai pikkupoika. Pikkupojillakin on jokin identiteetti, että ne haluaa olla hyviä poikia mutta en mä jaksa manipuloida sellaista mikä tekee mustakin vaan pikkutytön. (jotakin youtube viisautta taas)

Alastonsuomessa oli yhden "tutun" kuva päässyt päivänkuvaksi ja se oli vaan kavereille nähtävillä yhyy. Se on ihan täys valas mutta se omaa kroppansa viel enemmän kunnialla. Öö onpa hienosti sanottu taas. Siis kun pitäs oppii vaan sanoa rehellisesti ja zillee. Mut kai se totuus on tuolla ulkona?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti