anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.8.18

kuivuneet rahahanat

Miten voi olla yli 500 euroa ylijäämää, vaikka mä en ole saanut rahaa elokuussa yhtään mitään mistään. Mä en ymmärrrä kelaa ja miten ne voi tehdä mulle näin. Miten kukaan voi oikeasti tahallaan tehdä kiusaa mulle näin. En ehkä kestä tätä vääryyttä. Se että joku asuu mun luona ei takaa että ne maksaisi vuokraa tai osallistuisi mitenkään siihen että pystyisin elää.
Vitsit multa raukeaa kaikki maksusuunnitelmat kun en ole saanut mitään mistään. Laittakoot sit oikeasti kiinni liittymät ja kaikki palvelut, kun ei. Mä olen niin lähellä että tekisin itsemurhaa mutta kai se olisi lähdettävä iloisena kouluun. En tajua.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä!Kaikki järjestyy kyllä. Olethan yhteyksissä esim. Oman kaupungin psykiatriseen päivystykseen tai omaan hoitotahoon (jos sellainen on) mikäli olosi jatkuu samanlaisena.

    VastaaPoista