anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.8.18

Jos vaan et puhuisi mitään


Minun tuntemukset 100% tuossa videolla. :(

Katsoin videon jonka piti kertoa mikä personallisuustyyppi on kaikkien rakastama, mutta se kertoi ainoastaan yhden näyttelijän hassutteluista. Seuraavaksi bongasin "Don't Talk to the Police" ohjeistuksen ja aloin miettiä ja melko varma että, vaikka se ei niiden toimenkuvaan kuulunutkaan, niin en kylläkään puhu poliiseille mielelläni. Ne keksii todistusaineistot mistä vain, että sut lukitaan jonnekin, koska sellainen oikeus on laissakin määritetty.


Muutaman kerran olen joutunut elämässäni tekemään esim. kiireettömän rikosilmoituksen. 


Ensimmäisen tehtyäni he tulivat ovelle koputtelee ja kysyivät olenko vaarallinen.
Mun täti oli 17-vuotiaana ollessani lyönyt mua suuhun ja tasoittanut mun etuhampaita jotka vihloi vielä monta vuotta. Siis tämä "mailanpuristaja" jos hänet google tuloksista löysi Nokialla pelaavan sählyä. Joo juurikin se neitsyt lesbo jota juoppo äitini on aina rakastanut enemmän kuin minua, jonka kanssa en ole koskaan tullut toimeen.
Toisen kerran mulle suututtiin silmittömästi ja toinen vanhemmistani kielsi mainitsematta hänen koko sukuaan ikinä missään netissä (varmaankin laiton paperinpala, mutta tajusin kuitenkin vihjeen että en ole koskaan kuulunutkaan heidän perheeseen ja ilmeisesti valehtelivat välittävänsä, silloinkin kun yritin itsaria.)
Niin ja itsarin tosiaan joskus kerroin yhdelle hesan nettitutulle, tekeväni kun msn messenger vielä toimi (!)  ja tulivat hakemaan minua silloin. Pyysin että saisin laittaa vaatteet päälle ja seuraavan kerran kun jotain muistan sanoneeni poliisiauto "kuljetuksen" jälkeen, oli hoitajalle tarkkailuosastolla, että minulla on kylmä ja väsy.
Viimeisin rikosilmoitus oli vanhentuneesta rikoksesta, mutta toki mä kärsin ne vuosikaudet siitä. Kun jokin demi.fi keskustelupalsta on niin mainio lähteenä, että jopa sanakirja.org käyttää sitä.
Ja sit joku vuosi yksi tori piste fi -huijari myönsi ettei sillä ollut sitä telkkaria josta se laittoi kuvat ja käytiin keskustelua että hän ei ole mikään huijari, ja tuskin saan rahaa takaisin siltä rikolliselta. Kävin jutskailemassa siitä poliisiasemalla, ja laput tuli kotiin mutta enhän mä osaa perintäfirmoja laittaa asioille.

Muutaman kerran elämässä joutunut soittaa hätänumeroon


Lähinnä kun kaveri on ollut psykoottinen ja itsetuhoinen, tai kun naapurit on metelöineet, ja viimeisin oli juopon kaatuminen katuun koko takaraivollaan.

Ja joo, Facebookkiin olen raportoinut ties mitä


Facebook on siitä vittumainen, että jos joku täysillä innostuu herjaamaan sinua ja loukkaan sua, niin sen sijaan että voisit käyttää niitä todisteena, niin Facebook poistaa riidanhaastajien kommentteja vaikka sata kappaletta. Ja mikä hassuinta mua syytetään aina jostain lapsiin liittyvistä jutuista, kun silloinkin näytti pahemmalta alapäässä kuin jos olisin saanut keskenmenon, ja joku jolla ei edes ole oma nimi näkyvillä syyttelee sua jostain omaan kulttuuriinsa liittyvästä rajoitteisuuksista kun olen niin väsynyt puolustaa omaa väsynyttä mielipidettäni asiaan. En ole koskaan tuntenut mustalaisia, joten miksei ne pysty käyttäytyy kuin oltaisi Suomessa. Mä sit poistin sen facebook profiilin mieluummin kuin poistin yhtään mitään muuta.

Facebookin ongelma, ei minun


Joskus Kymmeniä Vuosia Sitten taisin myös hakea immateriaalioikeus juttuja siihen bändin jutskiin liittyen ihan sama mitä diagnoosi tai lääkitysmäärä mulla oli päällä.

En ymmärrä sitä että jos jossain työskennellään, niin pakko kuunnella jotain Radio Novaa, koska niiden jutut on loukkaavia, epähauskoja, aikansaeläneitä ja oksettavia ja muutenkin täyttää paskaa sen lisäksi että ne soittaa joka soittotunti sitä musiikkia, jota en kestä kuunnella.

Tuntuu että aina saan jonkun esimerkin lisää hihaani kun kuuntelen sitä radionovan juontajan epähauskoista, tökeröistä, loukkaavista höpinöistä. Kun ne nauroi Geri Halliwellin espanjankielelle, vaikka sen äiti oli espanjalainen. En edes kestä niiden ääntä välillä kun ei ne varmaan kyllästy siihen itsekään.

esim. sillee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti