anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.8.18

Hävettää ja kiukuttaa ja tuun kipeeksi, pakko pysyä vahvana

Joistakin asioista ei voi puhua ennen kuin ne "tulee naamalle", vai mille sanavalinnalle ne naureskelikaan siellä ryhmäytymispäivässä, kun joku piti esitystä.
Mikä vitun urakka tämä ero. Toisaalta on tavaroita, on kirveksistä lähtien telkkariin ja petivaatteisiin tai niinku, vaniliinisokerit ja ruokasoodat. Se on tavaraa, mutta koirakin, joka on elävä olento niin vetää siihen mukaan sitten ja haukkua mua siaksi jos minä tässä olen jonkun heittämässä "taivasalle". Itsepä sotkevat asioitansa.
Toi on niin innoissaan muuttamassa pois mun luota, että unohtaa että muut ihmiset ei ole illuusioita tai jotain hologrammeja. Jos kohtelisi minuakin kuin ihmistä, niin ei tarvisi olla sitä heittämässä pois joidenkin viikkojen varoitusajalla.
Jos joku maksaa kuun viimeinen päivä, kun on muuttamassa jo pois, sen kuun vuokrasta puolet, niin sekö oikeuttaa jotenkin vielä asumaan vaikka ei edes hoida ikinä ajoissa mitään ja minäkin joudun aina vain rahallisesti vaikeuksiin?
Siis mihin vittuun sen rahat menee. Nytkö se taas oli ostanut kaljoja sen uudelle tyttöystävälle... onneksi sai akka varoituksen kun avasi pihassa sen tölkin. Ovat tehty samasta sienestä noi juopot. Jonkun version mukaan olisin minäkin juoppo varmaan, ellen tietäisi ettei siihen ole varaa.
Mutta joo, luottamus nolla. Piti saada avain kämppään takaisin ennen klo00 mennessä, mutta ne vaan roudaili tavaroita edestakas ja naapurit ihmetteli myöskin. Mulla on nyt niin kuin korkeintaan olohuoneessa pelkästään henk.koht. mukavuusaluetta eli tilaa joka on vajaata tuosta vajakista tai sen tavarasta, josta suurin osa on kyl pöllitty minulta mutta whatever. Kun ees pääsisi eroon ja p-p-p-p-ppiste, ilman että sen täytyy jotain uhkailla tai valehdella tai haukkua tai esittää.
Luulkoot mitä luulevat mutta on se aika raukka. Tulee vain pahat muistot tästä ...viimeisistä neljästä vuodesta, ihan kuin mä olisin joku hyväksikäyttäjä tässä. Annoin mennä liian pitkälle tän saatanan paskan yhteiselon.
Miksi mulla on niin paska tuuri oikeesti. Joskus ei vain tarvisi olla ketään ikinä roikkumassa susta kii. Eka poikaystäväni ja sit niinku, eksää. Enkö mää? En.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti