anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

7.8.18

Erotaan ystävinä #wellthatssettled

Pikkuhiljaa saada elämää järjestykseen. Voisi pikkuhiljaa päästää irti tavaroistakin. Mitä mä teen mikron käyttöohjeella viiden vuoden päästä? Se että saa asioita pienempään tilaan on hyvä ohjeistus.
Tultiin tipotieltä ja tuo puhui minne muutan ja ollaan ystäviä kun tiet eroaa jne.
Huomenna tarvisi lähteä kilpirauhaskokeisiin. Olin tänään nukahtaa koko ajan keskellä päivää enkä tiedä miksi olin niin väsynyt.

Ei stressille ole mitään pääasiallista syytä mulla ainakaan. Olen vain vuosia jo ylläpitänyt huonoja elämäntapoja. Istunut paljon, nukkunut paljon, tupakoinut, syönyt liikaa, sellaista? Passivoitunut tapojen orja ym vakavaa sydeemiä kajsuliinilla.

Tämä ero on kuitenkin hidas prosessi, mutta hyvä nyt kun tuo on hyväksynyt sen. Tuli vähän mieleen se yksi Tapani joka lupasi niitä silikonitissejä mulle, mutta kuitenkin lähti aina heti menemään jos sekstailtiin. Ei mitään kovin vakavaa olisi saanut siitä.

Ei riitelymme ole mistään kotoisin ollut viime aikoina.

Ilmeisesti olen saamassa eläkkeeseen vuodeksi jatkoa, kun työkkäristä tuli ilmoitusta että mun työnhaku ei ole voimassa. Olisi se kiva yllätys jos saisi parin kuukauden eläkkeet tilille jo huomenna. Voisin vaikka maksaa velkajärjestelyä, Adoben lisenssin, laskuja ynnä muuta sellaista jos riittäisi.

Järjestelin kirjahyllyä, mutta on siellä vielä hieman tekemistä. Mielellään ottaisin tuosta 3-osaisesta hyllystä edes pari kappaletta seuraavaan kämppään. Se on todella iso tännekin jo ehkä. Ja tosiaan heittää menemään kaikkea turhaa mistä pystyy luopumaan, etten päädy tuettuun asumiseen keskelle kauheaa tavaramäärää.

Hankin sen koiran tuolle, ja maksoin auton joten aika hullua miten asioilla on tapana järjestyä. Käytiin saunalahden liikkeessä, että sen puhelinlasku tulisi sille. Vihdosta viimein ottaa jotain vastuuta. On mullakin tapana pakoilla, mutta stressaan kai sit kun on kuitenkin aikomukseni hoitaa asiani kunnolla.

Huomenna pitäisi mennä maauimalaan uimaan, löysin uikkarinikin. Tiesinhän mä missä ne oli mutta kivat mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti