anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.8.18

EROON TUOSTA LIMANILJAKKEESTA (getting rid of that ex soon)

En tiiä- vedättääkö se mua taas, -mutta tulostin sille alivuokralaissopparit jos se nyt oikeesti muuttaa perjantaina sit sen uuden tyttöystävän luo. Ei voi miehiin pieni tyttönen luottaa?! Sujuisi mun kannalta hyvin, olisi jo syyskuun eka päivä muualla. 

Vittu oikeesti en tiedä mitä luojaa kiittää tästä että ne on taas puheväleissä tai muuta 


ovat taas onnina sen sijaan että offilla? ja ja. Tinderi matchailuun meni mulla akkua hirveästi kun rastittelin ja muokkasin omia tietoja ja otin kuvia kyllästyneestä naamastani eri kulmista ja välillä poistin koko tilin ja tein uutta ja anteeksenttententten. juu. Pitäisi poistaa mun ruma tästä elämästä eikä jäisi ketään kaipaa.
Tuota tuota. Ryhmäytymispäivä oli ok ja ihan kiva mutta mutta. aikataulujen vuoksi ehdin puoli tuntia saunoa ja uida, eli vähän vain pulahtaa ja pari virkettä vaihtaa luokkalaisten kanssa. Ykköset on ihan kamalia, tykkäsin viime vuoden meiningistä enempi ja plaah. Buuasin jopa niille jotka sai jonkun tiimihenkipalkinnon, koska joku vitun ääliö heistä haukkui meitä luusereiksi. Viime vuonna sentään oltiin Los Losers.
Että että. Miksei koko maailma ja sen ihmiset vois vaan *piip* *piip*. nih. Kun *piip* en jaksa. Tää on tätä niin päin *piip* ja *piip* ja mua *piip* enkä tiedä mitä *piip* sitä oikein.

Toi yksi sikailee vaan. Mä taas olen sika. Siltä tuntuisi.


X(

kuolen.

Huvittaisi mennä tarkistaa uusi Hervannan yökerho, mutta tuskin sinne mun kanssa kukaan menisi. Sit vklo oisi lemmikkimessut? Kai mä sit vaan menen kaverin luo ja tehdään jotn pitsaa itte :P
Huomisesta mitään hajua työjärjestyksestä. Olen miettinyt vain tähän päivään asti.

Eikä se elämä tästä. paremmaksi muutu tai sillee ikinä. Oli se sit pessimististä tai negatiivista niin aivan sama mitä ajattelen enää tässä vaiheessa. kaikki loppu. Nauran nenän kautta ja laulan suun kautta samanaikaisesti. Sikäli että se on mahdollista tukehtumatta, mutta silti. tai siis on tälläkin pilvellä kai joku reunus. riippuu vähän onko se paskanruskea vai entistä mustempi reunus sillä sadepilvellä.... :P

mutta niiii... vaikeita aikoja ystävät hyvät. itsetunto nollilla ja itsetietoisuus korkealla. ihan perus argumenttia jos niinku filosofistelisi. mutta se vaatisi jo vähän viisasten juomaa.


I'm not usually quite this pissed off, but when I do, I usually have nothing left to even type


btw it is quite late as well. and I have no idea about tomorrow. I have promises that this Hell with my ex ends on Friday. he is giggling there in the other room over whatever and making pig noises apparently at the dog when I feel like a pig while he is the chauvinist pig and my self-esteem is the lowest cause of his verbal abuse and everyone else's too and just... mooh. boo.

never ever take bullshit from anyone ever again she thought and slapped herself hard on the other cheek...

fair play in war and love or whatever. Might go summon some demons to take his ass to Hell, or as if he would put it, "never dream"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti