anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.8.18

Mitäs luulet? Heitän pois kaiken

Siitä euron kappale. Kaksi euroakin käy--

Laitoin huuto.nettiin myyntiin vanhoja noitajengi lehtiä, vähän retroja nuortenlehtiä? Edes tiedä onko ne mangaa? Olen joskus niitä järjestellyt kenties myymistä varten, kun jäljellä on vain numerot 9-21.

Mua ahdistaa kun mun kotiin on tulossa joku naapuri siivoamaan. Mitäkö mulla on häntä vastaan?

Muutenkin törmäsin erääseen hölösuuhun kun menin kauppaan ja vedin kutsun takaisin whatsapilla, tulla grillaamaan tänään (noiden) kanssa. Melko varma että se puhui minusta joillekin siinä aukiolla. Kuulin jotain mentholi tupakeista ja ja. Jotain miltä joku näyttää erilaiselta läheltä kuin kaukaa.

Siis kun en tajua miksi miehet on sellaisia että niiden täytyy kaikkien aukoa päätään. Naiset sentään puhuu selän takana? Pahoittaisin mieleni mieluummin ja osallistuisin kissatappeluun kuin ottaisi kantaa tuohon tunnelinäöllä nähtyyn maailmankatsomukseen.

Jäin tuumiin myös noita käytäntöjä, joita en kyllä tietääkseni riko, ellen ole oikeasti jotenkin naiivi tms
Millä tapaa tarjoan valmiita koevastauksia tai olen liian informatiivinen että niitä kukaan pystyisi käyttää koulujutuissa? Mitä hyötyä olisi kopioida ja liittää kirjoituksiani? Sitä paitsi, olen ammattikoulussa. En yliopistossa. Olen melko akateeminen ja tiedän kaikkea psykologia juttua, mutta en sentään ole teettänyt omia tutkimuksiani. Luulisi että mun tekstien lukeminen vaatii vähän yleistiedon tuntemusta yleensä. Jos olen jokin chattisivu, niin en kyllä ole sallinut tuollaista. Ehkä jos olisi vähemmän tuttavallinen mitä puhuttelee kävijöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti