anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.8.18

ei ilo pysy purkissa

Juuri niin kuin oletinkin miten toi keskustelu alkaa siellä ns. pariterapiassa... Valituksella miten en osallistu kotitöihin.
Myönnän että en tee niitä suurimpia askareita, mutta koko ajan teen sentään jotain.
Kai siitä jotain hyvääkin, jos toi menee tutkituttaa kuulonsa lääkärissä ja erektiovaivansa.
Sitten toki kuuli taas kaikkea sellaista, mistä mulle ei ole kerrottu mitään. En jaksa enää salakuunnella tuon puheluita että pysyn ajantasalla.
Reidet hankasi yhteen ja sattui kävellä. Mulla oli napapaidan tyylinen asu ja jotkut korkeavyötäröiset farkkusortsit.. mun hikoilu on silti ihan saatanallista. Tuntui että jotkut pikkulapset tuijotti mua. Ihan kuin niillä olisi ollut jotain asiaa? esim. onpa tuo täti lihava? En tiedä
Tulin kotiin ja laitoin talkkia reisitaipeisiin. En keksi enää mitään miten helpottaa oloani.
Niin ja soitin jonkun puhelun 112:seen, kun känninen sairaalasta karannut ukkeli horjui ja löi päänsä tosi pahannäköisesti katuun. Oltiin siinä hetki, annoin nessun jolla painaa sen takaraivoa jne. Ambulanssi tuli melko nopeata. Koko ajan oli tajuissaan ja puheli järkeviä. Minä varmaan samanlainen kännissä, promillet veressä, mutta muuten esittää ihan täysillä olevansa kunnossa.
Meni taas kovasti nessuja, kun pyyhin hikeä käsivarsista, kulmakarvoista, korvien takaa, leuasta, selästäkin... bussin penkki kirveli selkää vasten. Sitä vuotaa minusta kuin jotain huokoskastetta? Limaista ainakin ja jos rapsutan itseäni niin lähtee kuollutta ihosolukkoa jää kiinni kynsien alle. Mulla on jokin sisäinen sauna? On toi sää hiostava myös, mutta ei tämä ole normaalia edes vaikka 1.joisin liikaa vettä 2. olisin huonokuntoinen 3. ylipainoa olisi se viiskyt prossaa kehosta vaan mun lääkitys tähän on osallisena aivan varmastikin. Sitä paitsi olen lukenut, että mitä parempi kunto sulla on, niin sitä enemmän hikoilee. Tätä on ollut jo ennen kuin tapasin tuota miehekettäni, eli yli neljä vuottako? Ja siis sitä "turpoamista" lääkkeistä, joka on ihan vakava asia, jota jotkut ei usko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti