anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.8.18

"antoisa yö" -ja muuta vittuiluja

Lueskelin miesvuohen ja lohikäärmenaisen yhteensopivuuksia googlettamalla ja ne kaikki sanoi samaa. Naapurit kutsui eilen jutuille, ja niillä oli jokin paritus mielessä mulle. Kaipa tuota sitten sekstailtiinkin hikisesti jokusen tunnin ajan sen kanssa. Oli ihan kivaa, mutta ei mua ottanut vatsanpohjasta, eikä sillä vissii ollut tunteet pelissä.
Miettikää nyt jos mä olen elämää suurempi, ja sit joku on sellainen kiltti ja herkkä muiden tukipilari. halipumpulia? >:/
Oli välillä kivaa puhua hiljempaa (että joku myös kuuli) ja vähän miettiä mitä sanoo ettei töksäyttele kaikkea.
Mun mielestä se naapurinrouvan mies on rotta, ja sit se itse rouva taitaa olla härkä. Niillä on pari lasta ja välillä kauheasti draamaa, mutta niillä on sitä elämänkokemusta yhteensä enemmän kuin useimmilla.
Muistona jokin polaroidikuva, mutta mä näytän siinä ihan kamalalta, mun kaksoisleuat ja iso maha ja epänaisellinen lyhyt tukka, joku puoli virne sekä toinen sormi pystyssäkin ei mitään hajua...
Nukuin sen sohvalla. Heräsin yöllä kerran kun alkoi sataa. Syötiin mysliä aamupalaksi, annoin suukon kun lähdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti