anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, heinäkuuta 02, 2018

Vaikeat ajat tulossa jos uskoo unienmerkityksiin

Vautsi mikä uni merenneidoista. Ne oli hieman synkkiä, ne ui ja teurasti toisiaan synkissä luolissa, käytti taikuutta, veri oli niille tärkeää koska ne oli kuninkaallisia osa ja ne joiden kanssa seksiä harrastettiin teki petoksia vauvoistaan ja niiden seksi oli oli varsin verta ja suolenpätkiä myös kaiken alastomuuden lisäksi.
Yhden vanhimmista kuningattarista joka oli vaalea ja kaunis, vähän kuin se paha kuningatar Lumikki ja metsästäjä leffasta mutta kauhean isolla uima-altaalla ja koruilla, tuhottiin sen kauneustaikuus joka oli sidottu johonkin esineeseen, ja paljastui sen todellinen 'rumuus' paparatseille tms eikä se tajunnut itse mitään. Ne siis pystyi olemaan maan päälläkin, kuten luolastoissakin. Ajelehdin tuossa unessa pitkään, mutta ei se voinut kauaa kestää.
Parempi kuin Pieni merenneito satu alkuperäinen inha totuus merenneidoista, lopulta meren vaahtoa jos rakastuu väärään. Luulen että nämä mun kuhmuraiset reidet inspiroi sen merenneitouden, mutta oli siinä seksiä ja omistajuushaluisuutta ja synkkyyttä, fantasiaa oikein. Pitäisi kirjoittaa kirja uneni rippeistä. Jotain tärkeää tuosta alusta kuitenkin unohtunut jo. Sana merenneito ei edes disneymäisyydessään kuvaa sitä raakuutta. Samat jutut kuin ihmisillä, ja kuitenkin olet unesi kaikki henkilöt itse ja satunnaisia sähköpurkauksia aivoissa ja pälän pälä.

Yritin googlettaa dark creepy mermaids yms mutta ei juuri mikään kirskuristaja eikä Ariel vastaa mun uneni otuksia :/ ehkä se niistä tihkuva seksi alastomuus taikuus ja älykkyys vesien tumma synkkyys ja kontrastina hohtavat jalokivet hieman rajoittaa ym kauneus ja toi korkea hierarkia. 'Veri on vettä sakeampaa', mutta joskus se raja häälyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti