anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2018

Unohdin koko blogin olemassaolon koko päiväksiTässä suurempiakin murheita. Olkaa hyvät ja parvekekukista kuvat.

Jonkun pokemon laskimen mukaan menisi 1-3+ kuukautta että pääsen tasolle 34... hmm... expaa ja grindaamista. Olkoot. Enkä välitä yksittäisistä numeerisista iv jutuista tuossa pelissä edes joten voi ei. Saattoi mun mew olla jotain hyvän luokkaa. Pelaan parilla eri tilillä ja toiseen sattui kolme eriväristä shinyä mutta mun päätilille ei yhtäkään. ei kiva.. Möin jo pari pelitiliä onnistuneesti, mutta ehkä toi päätilini on liian hintava että siitä kukaan kiinnostuisi. Maksaisin jo vuokraa sillä $$$.

Pesin eilen itseni saippualla niin hyvin kuin pystyy mutta taitaa istua melko tiukassa mun tatinat. (Ihan kuin en peseytyisi, pah.) Kyllä taas jollain leikkaa.

Paras kun en kirjoita mistään mitään ikinä enää. Onko mitään tarvetta, eipä kai. Halua? Nöyyyyh.
Nostan nokkaa ylöspäin ja nyrpistän kuin ylempänä ei olisi paskaa ollenkaan.

Mutjoo.... käytiin sukulaisilla, mulle tahdittomasti valitettiin että pitäisi mennä työnhakuun kesäksi.. myyjäksi askartelukauppoihin. Aaaaaaaaijaaaaa "edes muutamaksi tunniksi" mikä olisi toisaalta hyvä kun tuskin pystyisin kokopäiväisesti olemaankaan. Ei ne työpaikat sentään mitään keppihevospajoja ole. Noihin kun päätyy sit muutenkin.

Saldona tästä päivästä ei oikein paljoakaan. Pari puhelinta joiden akku on ihan lopussa. Täysi rakko. Ehkä suoloja sun muuta epäpuhtautta iholla mitä pestä pois. Vajaa tupakkiaski jäljellä. Maanantaihin paluuta. Heinäkuun eka mene pois älä tule hyvä kakku..

Sana sanalta pesen sian ja menen pois.. hmm. On muuten syvältä nämä jutut kuin rinssinakit.

kosken näppäimiä vielki. Mietin pystyisikö karsii jotakin pois. Ehkä jos loput.. näppäilisi unten maille itsensä krooh. loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti