anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, heinäkuuta 05, 2018

toim.huom.

Rakas blogi, mä en voi olla päivittämättä sua. En pysty nukkumaan jos en saa päivittäistä kirjoitteluani. Ei sillä että asiaa oisi. Pyörittelin keskustassa kahta pokestoppia ehkä pari tuntia? gps hullutteli joten munatkin kuoriutui.. Kävin syömässä bk:ssa whopper aterian ja suklaapirtelön ja nyt on taas nälkä. Sain tietää näistä pateista siellä ihotaudeilla että ne on taiveaknea. Olin 2,5t, siellä megasuper ajoissa taas vaihteeksi - niin kuin en olisi muutenkin ajoissa joka paikkaan. Piti ihan hankkia koiralle pari lihatikkua kun en antanut sille aamulla ruokaa ja lenkkikin oli vähän niin ja näin, mutta onneksi sweet akuboy ymmärtää ja osaa olla aikuinen poika. <3 Jaoin facessa vuosi sitten kuvan siitä kun se on suloinen.
Join lisäksi yhden edin ja ärrältä jonkun suklaakahvimössökaura -juoman joka oli alennuksessa ja ihan syystäkin kun suurin osa suklaasta oli pohjalle kasautuneena rypyille?
Ostin yhden atopään vapottimeenkin. Ne ei montaa euroa maksa ja kestää jokusen viikon tms. Olin ehkä liian kauankin kaupungilla. Sadekuuro herätti mut ja piti laittaa makuuhuoneen ikkuna kiinni...
JAa.a ehkä nämä tiedot ei kellekään mitenkään käy järkeen tai niiden järjestys.
Tarvisin kelasta maksusitoomuksen lääkkeisiin kun sain jotain voiteita pari kappaletta ja muuten ollaan ihan kusessa jos kalliita lääkkeitä joutuu ostelee. Auto pitäisi katsastaa, ja vuokraa pitäisi heti maksaa ja puhelinlaskutkin on tavallaan jäänyt eikä mulla ole tuloja mitään, ja hammaslääkärikulu ja eräpäivät ressaa. Ei se auta jos mä teen uusia pokemongo tilejä ja myyn ne jokusella dollarilla kun olen kävellyt niiden kanssa kymmenen kilsaa. Siis enkö muuta puuhaa keksisi. En edes pelaa ikinä kolikkopelejä, en osaa pokeria ja en muutenkaan pelaisi nettipelejä tai eurojackpottia koska samaa huijausta ne on. Miten sanoinkaan, että niiden voittamisen mahdollisuus on yksi jostain. No en muista sitä vertausta, mutta ehkä se oli jokin tuhma viittaus tai ehkä se liittyi ruokaan?
Silmät painaa mutta kaikki muu vaivaa... pierettää, nälättää, kusettaa, ja muutenkin jännetuppitulehdus olkapään seudulla ainaisesta pokemonien kaappailusta ja alaspäin tuijottelusta luuriin. Ei ehkä noita kaikkia tuossakaan järjestyksessä.
Tarvitsen jonkun kaverin vaihteeksi joka olisi samaa sukupuolta. Toissayönä seikkailin koulukaverin kanssa ja näin paljon keskustassa pokestopeilla lureja ja poksuja joita ne houkutteli, mutta baariin oli kiire.. katselin sen luona jalkapalloa. Mä olen seksuaalisesti jotenkin.. emt... siis runkannut varmaan kymmenenvuotiaasta jollain tapaa ja mua ei pysty kukaan tyydyttää edes loppuun asti. Vahingossa ehkä ja silloinkin hämmentyy vastapartneri siitä. Kerran olen niin monta orkkua saanut samassa setissä että en vaivautunut laskemaan niitä mutta silloin oli se. En edes tiedä onko se jäbä tulossa käymään elokuussa tännepäin? Siis niinku että tarvitsee hetki miettiä, kehen sitä olisi rakastunut. Mä olen yleensä täysillä sen kanssa jonka kanssa olen. Silti hairahdan enkä edes ole polyamoristi tai vähääkään "moni" mitään seksuaalisuutta, mä vaan... pidän housut jalassa hah. Jos sellaista edes on? Onhan tämä patriarkaalinen maa, mutta tiskin alla kuhisee vaiks miehet palveltaisi eka.
Joo nyt mä yleistän niin lujaa, että ei mitään intertekstuaalista rajaa.
Mä olen keksijä, strategisti ja unelmoitsija hyvänä päivänä.
Tyydytyksestä riittäisi asiaa, ei sillä. Mä olen kuitenkin ihan liikaa puhunut kaikesta jo väärille ihmisille ja tavallaan nekin on päässeet vähän mun pään sisään? Puolisolle sanoin että sitä mä rakastan ja se just pitäisi mut turvassa, mutta kuitenkin kutsuu mua nartukseen sängyssä niin onko toi edes oikein vai, mitä hemmetin alemmuusriittämättömyyskompleksia, hän kehittelee. En tiedä loppuviimein ja sori vähintään kolmella huutomerkillä... Aina mulla on triangeli mukana... siis kun en osaa soittaa muuta soitinta. Ja jos tiedätte mitä bermudankolmiota tarkoitan, niin onhan tuo vähän kolmiodraamaa. Hukkaan sinne kaikki menee. *mutisee jotain värähtelyistä*
Sitä paitsi tohon otsikkoon sopisi mikä tahansa kun sen pystyy lukee kuka tahansa joten en vaivaudu. Mä en välitä enää mistään paskaakaan ja pidän mieleni avoimena ilman kemikaaleja ja naaman finnittömänä ilman kosmetologeja, eikun.. no mut siis muhun ei pysty mikään ja olen ehdoton ja viime aikoina sellaisia elämäntaitoja tullut poimittua elokuvista että ei teko tekijäänsä muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti