anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

25.7.18

tetristä tetristä tetristä

Aika omituista, mutta mä muistin toisaalta ton mun diagnoosin väärin osan siitä. Joku näkee siinä mustamaalaamista. Joku näkee että se on selkeästi hankkimalla hankittu.

Näen itse väittämiä, että mulla olisi ollut nuoruudesta saakka vakavia mielenterveyden ongelmia mitä joku väittää, jonka on tavannut ehkä neljä kertaa. Kohta kohdalta todistaa väitteeni oikeiksi sen sijaan, tosiaan... enkä ole enää sama ihminenkään, vaikka muistan kyllä miten itsepintainen olin ja ihan shokissakin varmaan. Eivät laittaneet edes nuorten osastolle.

Sainpahan vilkauksen siihen, miten toisen elämällä ei ole mitään väliä ja haudataan vain alueen hautuumaalle jos sattuu ruumista edes löytymään. Kaikilla kuitenkin lakien mukainen oikeus päästä hoitoon. Se on sama jos kaikilla on lupa tulla heitteillejätetyksi...

Kliinisen kiintoisaa. Eikö kaikki koe että se tapahtuu just heille? hmmm

Vaikea olla samalla hyväsydäminen antaja jos toiset ei näe omaa hyötyä. Pitäisi vaan antaa syitä miksi pyyteettömästi joku kiinnostuisi sun kanssa yhdessäolosta ja ottaa oppia susta koska olet mahtava persoona?

Kuulostaa niin paskalta. Menenkin paskalle seuraavaksi.

Siitä huolimatta. Katsellut jotain Affair -sarjan alkua, jossa kuvattu naisen ja miehen ihan erilainen käsitys asioiden kulusta. Toinen on neuroottinen aviomies, joka tapaa naisen, joka ei pääse yli lapsensa kuolemasta.

Siis ihan kauhua suoraan S.Kingin tyyliin, eikä mikään ihmissuhde draaama mun mielestä.

Sitä paitsi koko kesänä en ole ehkä ajatellut yhtäkään opettajaa ennen kuin nyt kun koulun alkuun pari viikkoa enää. Jos lasketaan ajatteluksi mitään mikä tulee ulkoiselta taholta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti