anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

28.7.18

poikkeus vahvistaa sään

Törmännyt hjuviin mielipiteisiin eilen. Samalla kun en ole muodostanut viimeiseen muotoonsa mielipidettäni jostain. Tai ainakaan saanut mentyä läpi mitä yritin sanoa, ilman että ihmiset ällöttyy/huvittuu, minusta - tajuamatta asian vakavuutta tai sen poistoa markkinoilta tms mitä oikeasti ajaisin takaa. Mutta markkinavimmat jyllää. Varsinkin jos riittää kysyntää. Ja kuka sen tarpeen luo? Media?

Vedin aamupalaksi loput vaahtokarkit eilisestä grillauksesta aivan kuten ennustin. Maito oli jääkaappiin jäätynyt,
joten muroista tuli mitä tuli. Joku on kussut aamupuroihinsa nytten, kun ei saa nukuttua täällä.

Join eilen (valkkaria, jellonaa, kaljaa). Söin paljon. Kävin kaverilla katselemassa neljännen asteen yhteys leffan myöskin. Divarilta kolme leffaa 2,5e yht. ring 2 taisi jäädä sinne.. jalapeno popparit oli melko hyviä. cookies and cream jädeä vedin en ihan koko tötsää. kiinalaisesta sushia ym. grillattiin kanavarrasta, makkaraa, niitä vaahtiksia. nom nom

Muistutin mun parasta kaveria sen yhtäläisyyksistä siihen erääseen henkilöön jonka henkeäkin uhkasin muka sen diagnoosin mukaan. Sama kk, sama syntymävuosi, nimessä samat neljä alkukirjainta. Muistaakseni avaudun tuosta joko kerran vuodessa, tai jos tulee puhetta riidoista, eli mielenkiintoista.

Yhteydenottoja vai yhteenottoja, siinäpä aivopähkinä. Kaikki on niin loogista tällä mun autistisella logiikalla sekä kyvyttömyydellä sosiaalisesti mitään puhuakaan tms kliinistä, vakavastiotettavaa päinvastaista paskaa kuin mitä itse oletat käyneen kun jollekin psykologillekin näyttäydyt. Itsestään lie puhuvat täyteen pääsi paskaa. Ei ole sitä, ei tuota, ei sinullakaan ole voinut olla, tutkitaan hutkitusti kaikki mahdollinen muka vaikka elämäsi onkin valetta. Korkeasti koulutettua pakkomielteistä kuraa. Nähdä jotain mitä ei ole.

ja plaaplaa. Kolmeen minuuttiin se 3kk. Viitataan siihen seuraavat 10 vuotta. Kannatti varmaan niinku rahansiirrollisesti.

Viha muuta tee kuin vähennä elämänodotusajan pituutta. Lyhentää yksinäisyydentunnekin.

<tähän jokin harmoninen musikaali loppuun.>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti